Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted a Fidesz az újabb...

Szerinted a Fidesz az újabb család támogatásokkal szavazatokat veszít vagy nyer?

Figyelt kérdés

ma 18:19
A kérdező szavazást indított:
Veszít
Nyer
Emiatt nem változik jelentősen a Fidesz támogatók száma.
11 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Választás utánra lett beigérve. Magyar Péter meg jobbakat ígér.
ma 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Nem érdekel mit ugat a Fidesz.

Akkor is a Tisza pártra szavazok.

15 éve van a Fidesz hatalmon és semmivel se lett jobb hely Magyarország, sőt...

És egy faszékre is leszavaznék ha Orbán bukására egy minimális esélyt látok.

ma 18:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy ne szavazz a Tiszára.
ma 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam örökre elásták magukat.
ma 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Mivel a magyarok kihalófélben vannak, így az ő véleményük nem számít mert 1-2 generáció múlva amúgy is elfogynak.

Viszont a jövő nemzedéke a cigányok lesznek, náluk 5-6 gyerek sem ritka. Tehát a legfőbb szavazóbázist a cigányok fogják adni. Tehát az nyer, aki őket maga mellé tudja állítani. És mivel náluk a nagycsaládos modell a normális, ezért valamennyi szavazatot nyerni fog tudni.

Azt kell mondjam nektek magyarok, hogy a kutyák sajnos nem tudnak szavazni. A magyarok kutyát tartanak, míg a cigányok gyereket vállalnak (Nyugat-Európában a cigányok muszlimra helyettesítendőek).

Szeretem én is a kutyusokat, félreértés ne essék, de ha tetszik ha nem azok lesznek a jövő generációi és ezzel együtt szavazói is akiknél gyerekek vannak. A kutyusoknak nincsenek választói jogaik.

ma 18:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen de csak aki dolgozik fehéren nem feketén, tehát adózik az jár jól, ez nem segély.
ma 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!