Ha tényleg olyan jó hely, mint mondják akkor "B" multicég dolgozói miért akarnak sztrájkolni Miskolcon?
Itt a gyakorin meg bárhol másutt szóbakerül, hogy vidéken rosszak a fizetések mindig van egy-két arc, aki közli, hogy el kell menni dolgozni a B-be Miskolcra meg Hatvanba, mert ott olyan jók a munkakörülmények, hogy a dolgozók havonta járnak külföldre kirándulni, őket irigylik a diplomások, ki van nyalva a fenekük, pedig csak betanított munkások.
De ennek ellenére mégis a B hatvani gyárában volt, most meg a miskolci gyárban lesz figyelmeztető sztrájk, míg mondjuk a kecskeméti Mercinél nem, akkor lehet mégsem olyan álom munkahely ez, mint páran reklámozzák?
A kérdést nem véletlenül írom politika kategóriába, mert ha a vidéki rosszabb fizetéseket bárki felhozza, ez az egyik bezzeg üzem, hogy el kell menni dolgozni Miskolcra a B-be.
""A Bosch pedig egy igazi munkások paradicsoma :). Én hivatalban melózom, a tesóm a kérdéses Boschban, és én szoktam féltékeny lenni rá, nem fordítva. Olcsó kaja, ingyen cuccok, rendes karácsonyi ajándék, utazgatások, ingyen nyelvtanfolyam, néha már azzal hülyítem, hogy a Bosch igazából a Mikulás titkos helyi üzeme és nézzen jól körül, ha nagyon keresi, tuti talál valahol egy dolgozói Xbox-szobát is minibárral :)."
És mindezt hol álmodta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!