Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha tényleg olyan jó hely,...

Ha tényleg olyan jó hely, mint mondják akkor "B" multicég dolgozói miért akarnak sztrájkolni Miskolcon?

Figyelt kérdés

Itt a gyakorin meg bárhol másutt szóbakerül, hogy vidéken rosszak a fizetések mindig van egy-két arc, aki közli, hogy el kell menni dolgozni a B-be Miskolcra meg Hatvanba, mert ott olyan jók a munkakörülmények, hogy a dolgozók havonta járnak külföldre kirándulni, őket irigylik a diplomások, ki van nyalva a fenekük, pedig csak betanított munkások.

De ennek ellenére mégis a B hatvani gyárában volt, most meg a miskolci gyárban lesz figyelmeztető sztrájk, míg mondjuk a kecskeméti Mercinél nem, akkor lehet mégsem olyan álom munkahely ez, mint páran reklámozzák?

A kérdést nem véletlenül írom politika kategóriába, mert ha a vidéki rosszabb fizetéseket bárki felhozza, ez az egyik bezzeg üzem, hogy el kell menni dolgozni Miskolcra a B-be.

2018. febr. 8. 16:16
1 2
 11/13 ede1219 ***** válasza:

""A Bosch pedig egy igazi munkások paradicsoma :). Én hivatalban melózom, a tesóm a kérdéses Boschban, és én szoktam féltékeny lenni rá, nem fordítva. Olcsó kaja, ingyen cuccok, rendes karácsonyi ajándék, utazgatások, ingyen nyelvtanfolyam, néha már azzal hülyítem, hogy a Bosch igazából a Mikulás titkos helyi üzeme és nézzen jól körül, ha nagyon keresi, tuti talál valahol egy dolgozói Xbox-szobát is minibárral :)."

És mindezt hol álmodta?

2018. febr. 8. 17:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól hofy jól lehet keresni még miért ne sztrájkolhatnának? Miért zárja ki egyik a másikat? Tényleg hüleség a kérdés. Ez olyan dolog hogy az én átlagom 190 nettó egy gyárban. De szivesen fogadnék egy 10%-os emelést mert már már keveslem 12 év meló után. Van olyan új aki meg kiugrik a bőréből mert meg lesz neki a 155 ezer kezdő. Mert eddigi életében 115 ezer volt a legmagasabb bére Szabolcsban. Mert neki ez jó bér én már nem is lehetek elégedetlen?
2018. febr. 8. 17:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Boschba jó az élet, de nem betanított munkásként. Összekeverik általában a CNC-sekkel és a többiekkel, azoknak tényleg jó életük van a Boschban, a betanított melósok meg nem hiába menekülnek sokszor el onnan.
2018. febr. 9. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!