Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett ez a hely ennyire...

Miért lett ez a hely ennyire balliberális?

Figyelt kérdés

Csak egy pár kérdésnek a neve az elmúlt 25 órából:

"-Hogy lehet bárki számára is hiteles az a Viktor, aki a 20. században még liberális volt?

-Szerintetek mennyire etikus feláldozni 1-2 generáció teljes életét, azért, hogy majd "az unokáidnak jobb lesz"?

-2000-3000 milliárd forint lopás 7 év alatt? Hogy lehetséges?

-Hány politikai fordulása volt Orbán Viktornak?

-A baloldal vesztét a becsületességük okozza?"

Hazug kérdéscímek, pl: becsületes baloldal, feláldozott jövő azorbán miatt, vagy "miért változott meg azorbán az elmúlt 30 évben", mint ha az ember nem változhatna évtizedek alatt.

Úgy tűnik, a balliberálisok nagyon átvették az irányítást ezen a helyen, pedig 1-2 éve még nem ilyen volt ez az oldal.

Miért lett ez a Magyar politika rész ennyire balliberális?

2017. dec. 20. 19:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Egy másik napon meg sok szélsőjobbos kérdést tettek fel. Akkor most, hogy is van ez? Sokszor persze ezek a kérdések nem élnek sokáig, mert ugyebár ütköznek a szabályokkal: mondjuk a rasszista/provokatív/trágár résszel. Amúgy azt nem értem, hogy mi a fenéért balliberálisak ezek a kérdések, de nem baj. Sokan utálják Orbán Viktort akik nem baloldaliak és a többi kérdés sem nagyon kapcsolódik így elsőre nekem a baloldalhoz de te biztos jobban tudod :D
2017. dec. 20. 19:44
 2/17 anonim ***** válasza:
20%

Nem lett, csak van pár balos, aki itt van 24 órában.

Az első válaszoló pont ilyen.

De nézd vissza, van a 64 meg a 74 százalék is.

Plusz 58.

Ők keverik a szart.

2017. dec. 20. 19:56
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Ebből 4 kérdés kifejezetten Orbán és a kormánya kritikája. Ha szerinted ettől balliberális lesz valami, akkor nem vagy normális.
2017. dec. 20. 20:05
 4/17 anonim ***** válasza:
15%
Ez az ő homokozójuk. Sokkal több nem is maradt nekik, ne sajnáld már tőlük.
2017. dec. 20. 20:11
 5/17 anonim ***** válasza:
50%

Fogalomzavarban élsz kérdező. Ezek maximum ellenzéki kérdéseknek nevezhetők, de méginkább simán csak kritizálónak.

Vagy szerinted ami ellenzéki és/vagy kritizáló, az kizárásos alapon balliberális?

Ha igen, akkor egyrészt egy nagyon nagy kategóriát csináltál, ami végett evidens, hogy nagy mennyiségben is fognak előfordulni ilyen "ballipsi" kérdések.

Másrészt pedig szomorú, hogy ezzel a kettős szemlélettel (aki nem az én térfelemen van, csakis az ellentétesen lehet) passzívan rombolod a társadalom szellemiségét.

2017. dec. 20. 20:21
 6/17 anonim ***** válasza:
36%

Rendszerint van provokatív kérdés mindkét oldal részéről. Ami viszont nem mindegy, hogy ezek közül mi kerül kimoderálásra. Én úgy vettem észre az eddigiek során, hogy bizonyos moderátorok (nagy tisztelet a kivételnek) bizonyos politikai hovatartozás alapján pillanatok alatt eltűntetnek kérdést, hozzászólást, - teszem hozzá, nagyon helyesen, hiszen nem arról szólna alapvetően ez a fórum, hogy sértő tartalmakkal bárkit mocskolni lehessen- míg olyan tartalmakkal, ami politikai hovatartozásuk szerint számukra kedvező, igen nagyon elnézőek tudnak lenni...

Szoktam használni a bejelentés gombot, mert nem szeretem sem a cigányozást, sem a zsidózást, de a nácizást, libsizést, és egyéb primitív megnyilvánulást sem. Sok esetben működik a dolog. Aztán néha meglepődök, amikor a "zsidesz"-ező,

"fideszbirkázó" "narancsdroidozó" hozzászólásoknál kiírja a rendszer, hogy "ezt a választ már látta moderátor, ezért nem jelentheted"... Talán ez is az egyik oka a kormánykritikus túlsúlynak, ami nem is lenne baj, ha kulturált lenne.

2017. dec. 20. 20:32
 7/17 anonim ***** válasza:
69%

2.!

A mai politikai kérdéseknél ilyen százalékok közül csak egy 74%os meg a 81%ost láttam és csak egy vagy két választ írtak.

Szánalmas, hogy elintézed azzal itt van pár balos állandóan.

Ennyire szar elfogadni, hogy lehet tényleg sokan nem szeretik a kormányt és a jobbos hisztit?

De például 59%os fideszes válaszolóval, aki szinte minden kérdésnél van az nem zavar.

Vagypont te mert egy 48%os is sok választ irkál lehet azt hiszed mindenki olyan mint te hogy 24 órában gyakorizik?

2017. dec. 20. 20:44
 8/17 anonim ***** válasza:
59%

Engem inkább az örökös magyarellenes nyekergés tűnik fel amit nem nagyon szedegetnek ki.

Egyébként itt leginkább egy marék állandó hőzöngő van akik hőbörögnek, a jobbosok viszont kevesebben vannak, mint mondjuk 2-2,5 éve.

2017. dec. 20. 21:34
 9/17 anonim ***** válasza:
46%
Csak, hogy legyen egy élő példa is a közelmúlt "terméséből": https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__9029..
2017. dec. 20. 21:37
 10/17 anonim ***** válasza:
64%

Tudod a legtöbb újságot, tv-t, rádiót már bevette a kormánypropaganda. Magánemberként kritikát merünk megfogalmazni, netalántán egy civil szervezetbe szerveződve, akkor "nemzetbiztonsági kockázatnak" vagyunk kezelve, a jogos kritika miatt....

Jövünk ide, itt még lehet véleményünk.

Mellesleg: Orbán Viktor pálfordulása valósak. Olvasd el válaszokat! A Fidesz korruptsága és általános morális züllöttsége sem kérdés. Utóbbit a saját kommunikációjuk is bizonyítja. Szóval... miért zavar ja Orbán jogosan kritizálva van? Miért fáj ez neked?

Nem az lenne a cél, hogy minél jobb kormányunk, minél tehetségesebb, becsületesebb, jó ügy érdekében elszánt vezetőink legyenek? Miért fáj belátni, hogy ami most van, annál igenis lehetne jobb? Ha ennek a lehetőségét is tagadjuk, azzal azt is megengedjük Orbánnak hogy a nagyanyánkat is eladja, ha olyan kedve van....

2017. dec. 20. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!