Van itt olyan valaki, aki ebben az évben se megy el szavazni?
Figyelt kérdés
Ha nem, miért? Gondolod, hogy ha nem mész, akkor jobb lesz?2018. febr. 4. 11:09
11/18 anonim válasza:
#7: 168759 km- t? Az igen! Hol élsz, Piréziában?
12/18 anonim válasza:
"Nem tudok elmenni, mert 168 759 km-t kellene utaznom"
Ez érdekesen hangzik, az egyenlítő hossza 40 000 kilométer.
13/18 anonim válasza:
Nem szabad otthon maradni. Ha valami csoda folytán mégse csalják el a választást a bűnözők, akkor a Jobbik leválthatja őket.
14/18 anonim válasza:
Én sem megyek például. Meg is indoklom. Úgy van kialakítva a rendszer, hogy a fideszen kívül senkinek nincs egyedül esélye, tehát, amennyiben az ellenzéki pártok és választóik részt vesznek a választáson, elismerik, hogy ez a rendszer legitim és minden rendben vele. Tehát a választási vereség után ergo nem reklamálhatnak, hoogy ...mert azzal, hogy elindultak, kb igazoltál a rendszer megfelelőségét...Aki részt vesz hül...ye és ne csodálkozzon a 2018. áprilisi eredményeeken és pláne ne siránkozzon, hogy hogy lehet, hogy a fidesz nyert ismét, amikor úgy utálja őket mindenki
15/18 anonim válasza:
Tessék elmenni mindenkinek! Ezért küldött orbán USA-ba, Kanadába, karácsonyra Erzsébet utalványt???
16/18 anonim válasza:
Inkább elmegyek kutyaszart szedni.
17/18 anonim válasza:
Én nem megyek, mert félek, hogy a lepotyogó szavazatom a Fideszé lesz, és azt nem engedhetem meg. Jobbikra nem tudok szavazni. LMP-nek van esélye az 5%-ra, de rájuk sem tudok jó szívvel szavazni. MSZP-PM MSZP miatt nem megy, nem menne az az X. A Kétfarkúra szavaznék, de ha nem éri el a küszöböt, akkor meg Fityeszé a szavazatom.. azt nem lehet, kérem.
18/18 anonim válasza:
Pontosítok a jóízlés érdekében.
Ha elmennék szavazni, nem tudnék savazni.
Ha vetted a lapot, jöhet a felpontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!