Okozhatja valamikor a Fidesz vesztét az, hogy túl nagy hatalom van Orbán kezében?
Orbán visszaél a hatalmával; megtanította gyűlölni az embereket - őt gyűlölök a legjobban és legtöbben!
Ez a jelenlegi Fidesz-stílus egyenesen a szakadékba vezet!
" Orbán visszaél a hatalmával; megtanította gyűlölni az embereket - őt gyűlölök a legjobban és legtöbben!
"
Ironikus módon a gyűlölködők használják a legtöbbször a gyűlölet szót
Igen okozhatja.Egy idő után a Szovjetunió is pillanatok alatt omlott össze.(Hiába volt mögötte hatalmas média és teljhatalom.)
Elnézve valószínűleg az orbán rendszer hamarabb fog befuccsolni,mint a Szovjetunió...
"Orbán visszaél a hatalmával; megtanította gyűlölni az embereket "
Én Gyurcsány ideje alatt többet gyűlölködtem. De kinőttem, Orbán ideje alatt. :D
"Orbán Viktor nem diktátor!"
Ha nem diktátor, akkor mi?
A NAV Fidesz irányítás alatt áll, a Rendőrség is az ő kezében van, az Országos Bírói Hivatal, a Választási Iroda is az ő kezében van.
"Ünnepi beszédére" csak KARSZALAGGAL és beléptető kapun keresztül lehet bejutni, az ellene fellázulókat vegzálják, igazoltatják a rendőrök...
Akkor ez mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!