A liberálisok miért szeretik annyira Romániát?
Nem mondom, vannak ott szép tájak, a Hargita is biztos csodálatos hely. Meg nyilván sok történelmileg értékes építményt és tárgyat találni ott.
Ezeket megértem.
De ettől még miért kell folyton Romániára mint Svájc v.2.-ként tekinteniük a liberálisoknak?
Már bocs 62%-os de itt említette bármelyikünk is, hogy fideszes lenne? Pl én melyik kommentemben szimpatizáltam a fidesszel, meg tudnád mutatni?
Mert nem látok egy kommentet sem, ahol bárki is a fideszt éljenezte volna, ellenben te viszont a magyargyűlölő ballibeket foggal-körömmel véded.
"Már bocs 62%-os de itt említette bármelyikünk is, hogy fideszes lenne?"
Ó haggyad már ezt a kamu dumát. Ugyanazt a nótát fújjátok, amit az országban csak és kizárólag a korrupt és becstelen Fidesz, de áááááá nem vagytok fideszesek tudjuk, soha nem szavaztatok rá, soha nem is fogtok, nem is szimpatizáltok vele, hahahaha. Általában az LMP-vel takaróznak az ilyen kamuzók. Szégyen és ciki lett a Fidesz ezt itt a gyakorin mindenki vágja már, annyit jöttök ezzel a jajdejóafidesznagyonjólcsináljadeénnemvagyokámfideszes . Erről ennyit. ;)
Itt jelenleg mindenki kb. leszarja a fideszt, és a kérdés eredeti témájával foglalkozik, a román-szopó, antimagyar ballibekkel, aminek te élő példája vagy nagy valószínűséggel. ;)
Azért erőlködsz még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!