Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok miért szeretik...

A liberálisok miért szeretik annyira Romániát?

Figyelt kérdés

Nem mondom, vannak ott szép tájak, a Hargita is biztos csodálatos hely. Meg nyilván sok történelmileg értékes építményt és tárgyat találni ott.

Ezeket megértem.

De ettől még miért kell folyton Romániára mint Svájc v.2.-ként tekinteniük a liberálisoknak?

#Svájc #Erdély #Románia #liberalizmus #balliberális #Romániában kolbászból van a kerítés
2018. febr. 3. 19:15
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
40%

ma 10:44

És ezekről milyen magvas gondolataitok támadnak?

[link]

[link]

És a trianoni megemlékezésről kivonulás?

Csak hallgattok mint kaki a fűben. És ez mindent elmond.

2018. febr. 28. 14:09
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a TI magyarellenes kettős mércéteken ez változtat valamit?
2018. febr. 28. 14:14
 33/54 anonim ***** válasza:
6%
És a ti libsiket elítélő, nadebezzeg ugyanezért a fideszt éltető mércéteken?
2018. febr. 28. 14:39
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
Még csak nem is tagadod, meg sem próbálsz győzni, hogy nem így van. Helyette mit csinálsz? Visszamutogatsz. Szánalom.
2018. febr. 28. 14:53
 35/54 anonim ***** válasza:
0%
Az a szánalom, ahogy kerülöd a választ, és te mutogatsz helyette, hátha elfelejtem, hogy mit is kérdeztem :DDDD Szóval?
2018. febr. 28. 15:03
 36/54 A kérdező kommentje:

Már bocs 62%-os de itt említette bármelyikünk is, hogy fideszes lenne? Pl én melyik kommentemben szimpatizáltam a fidesszel, meg tudnád mutatni?

Mert nem látok egy kommentet sem, ahol bárki is a fideszt éljenezte volna, ellenben te viszont a magyargyűlölő ballibeket foggal-körömmel véded.

2018. febr. 28. 22:28
 37/54 anonim ***** válasza:
0%

"Már bocs 62%-os de itt említette bármelyikünk is, hogy fideszes lenne?"

Ó haggyad már ezt a kamu dumát. Ugyanazt a nótát fújjátok, amit az országban csak és kizárólag a korrupt és becstelen Fidesz, de áááááá nem vagytok fideszesek tudjuk, soha nem szavaztatok rá, soha nem is fogtok, nem is szimpatizáltok vele, hahahaha. Általában az LMP-vel takaróznak az ilyen kamuzók. Szégyen és ciki lett a Fidesz ezt itt a gyakorin mindenki vágja már, annyit jöttök ezzel a jajdejóafidesznagyonjólcsináljadeénnemvagyokámfideszes . Erről ennyit. ;)

2018. márc. 1. 08:27
 38/54 anonim ***** válasza:
100%

Itt jelenleg mindenki kb. leszarja a fideszt, és a kérdés eredeti témájával foglalkozik, a román-szopó, antimagyar ballibekkel, aminek te élő példája vagy nagy valószínűséggel. ;)

Azért erőlködsz még mindig.

2018. márc. 1. 09:26
 39/54 anonim ***** válasza:
0%
Én konkrét hsz-re válaszolva mentem bele a témába. Olvass vissza.
2018. márc. 1. 09:28
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
62%! Szokásos kétbites balliba gondolkozás ez is, hogy mindenkit lefideszeseztek, akinek eltér a véleménye a tiétektől. Azzal meg hogy nem cáfolod a magyargyűlöletet, hanem elkezdesz helyette itt fideszezni, csak alátámasztod, hogy te is annak tartod magatokat.
2018. márc. 1. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!