A liberálisok miért szeretik annyira Romániát?
Nem mondom, vannak ott szép tájak, a Hargita is biztos csodálatos hely. Meg nyilván sok történelmileg értékes építményt és tárgyat találni ott.
Ezeket megértem.
De ettől még miért kell folyton Romániára mint Svájc v.2.-ként tekinteniük a liberálisoknak?
Csak megerősíteni lehet azokat akik szerint a közös, magyarellenes köpködésük miatt.
Akik szerint meg "megelőznek bennünket" azok még nem nagyon járhattak ott. :)
" Az a baj kedves kérdező hogy a liberalizmust Magyar gyűlölőnek állítod be pedig már maga a liberalizmus fogalma kizárja egy népcsoport gyűlöletét.
1 nem liberális akit liberálisnak nevezel mert tájékozatlan vagy és csak divatból libsizel
2 azt se tudod mi az a liberalizmus"
Az a baj hogy a 21. században az aki liberálisnak valja magát sokkal közelebb áll a fasiszta ideológiákhoz mint a liberális eredeti értelmezésében.
Kedves kérdező
"A liberalizmus szó a latin liber (felszabadított, azaz nem rabszolga) szóból ered. Marcus Aurelius Elmélkedések c. munkájában a sztoikus filozófia etikájából kiindulva említi a jogegyenlőségre felépített államot, amelyet az egyenlő elbánás és a szólásszabadság elve alapján kormányoznak, és az uralmat, amely az alattvalók szabadságát mindenek fölé helyezi. Említi az ismeretlen költő töredékét, miszerint rabszolga vagy, tehát beszédre nincs jogod." forrás : wikipédia
hol találsz ebben olyat ami gyűlölködésre ösztönöz?
Az a legnagyobb probléma hogy még a fogalmakkal sincsenek tisztában a válaszolók 90%a.
Magyar gyűlölő? az fasiszta ideológia ami annyira áll közel a liberalizmushoz hogy nyomokban sincsenek hasonlóságok.
"libsizz" csak nyugodtan, magadat égeted a tudatlanságoddal
Nekem mi közöm van Romániához?
Nekik sincs semmi közük hozzánk, főleg hogy beleavatkoznak a mi belüygeinkbe, amikor nem ide adóznak és nem itt élnek!
"libsizz" csak nyugodtan, magadat égeted a tudatlanságoddal"
Ki előtt?
Mindenki tudja szinte miről van szó, nem tudom mit játsszod a hülyét ezzel az állandó "nézzük meg mit ír a Wikipédia A liberalizmusról".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!