Ha az összefogásal nyer az ellenzék, mi lesz MÁSNAP? Hogyan fogják elosztani a hatalmat?
Mekkora esélye van, hogy Gyurcsány lesz újra a miniszterelmök?
Milyen összetételű kormány lesz valószínű?
Képesek lesznek-e együtt dolgozni az összefogás résztvevői?
Az összefogást esetleg támogató szavazókat ez is érdekelheti... Nem ?
Sajnos erről kevés szó esik .... Miért?
Másnap? ugyan az, mint 2014-ben a választások után...bejelentették, hogy vége az összefogásnak...
Kérdéseidre a válasz:
Semekkora esélye nincs, hogy Gyurcsány újra miniszterelnök lesz, mivel maga mondta, hogy nem akar az lenne, ő csak frakcióvezető szeretne lenni, de nem ez miatt nem lenne, hanem mert még a szövetségesei sem szavaznák meg személyét.
Semmilyen összetételű kormány nem lenne, mert nem szavazná meg a parlament, még talán a saját képviselőik sem...
Nem lennének képesek együtt dolgozni, erre példa lásd, tavaly őszi bohóckodás, 4 hónap alatt nem tudtak egyetlen 1 kérdésben, az összefogásról tárgyalni csak bohóckodás ment a médiában...és akkor még csak az MSZP-DK-ról volt szó..szerinted, a gazdaságról kellene döntésre jutni, mennyi hónapig vitatkoznának ? :P Hónapokon belül új választást kellene kiírni.
Nem érdekli a szavazóikat, mi lesz utána, mivel a szavazók többségét, csak az érdekli, hogy le tudják győzni a Fideszt, nem a programokat, nem a képviselt személy érdekli csak a számok, de ez igaz minden párt, minden egyszerű szavazójára.
Egy karizmatikus erős és okos vezető tudná vasszigorral összefogni őket. Az a baj hogy ilyen ember nincs. A jelenlegi alpári mocskolódó de hülye "elitnél" nem lenne nehéz okosabb és karizmatikusabb embert találni csakhogy a Don még odáig is elmenne hogy ha nem sikerül besározással elintézni az új trónövetelőt akkor megölteti.
Már így is teljesen trónok harca lett ami itt folyik.
Szerintem képtelenek lennének egyetérteni.
Az MSZP-SZDSZ koalíció is szétesett anno.
Az összellenzési koalíció is szétesne nagyon hamar.
Persze kevés szó esik róla. Ha engem utálsz, akkor nem fogsz hírt adni arról, hogy átkisértem egy nénit a zebrán, átadtam a helyem a buszon egy terhes nőnek...hanem a baklövéseket hozod nyílvánosságra a médiabirodalmad segítségével, amikor elmentem boltba pénz nélkül, magamra zártam az ajtót, befostam a madártejtől...
Neked mi érdeked füzne, ahhoz, hogy a jó dolgokat mutasd a népnek, semmi. Ha mégis, akkor könnyen lejáratva. Az öregasszony t kiséri át mert elakarja lopni a nyugdíját. A terhes nők izgatják, a perverz diszót.
Szóval így megy a lejáratókampány, én meg semmit sem tehetek, mert nincs médiabirodalmam, ha mégis...akkor menne a Sorozás, meg a mittudomén honnanvan a pénz.
"én meg semmit sem tehetek, mert nincs médiabirodalmam,"
Várjál, hozok zsepit...
Mert az ATV, az RTL Klub, a HírTV, az Iindex, a 444, a 24, meg a sokszáz többi a hatalmas nyugati hátszéllel együtt az nem a kormányt járatja le ezerrel, ugye?
MEGVAN MINDEN lehetőségetek, hogy az álláspontotokat megosszátok, de azon túl, hogy Orbántakaroggy meg lopafidesz, képtelenek vagytok túllépni, és ezzel ugyanúgy tele van az emberek hócipője, mint a sorosozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!