Most mit parádézik az ellenzék az oktatáson meg az egészségügyön?
Oktatás:
Tudom-tudom a hatalmas mindenható Pizza teszt.
Mutogatnak itt mindenféle eredményeket meg tolják hogy utolsók vagyunk.
Csak két dolgot nem tesznek hozzá:
1. Magyar szakember még mindig keresett külföldön.
2.Mi magyarok kb annyira vagyunk utolsók, mint a Forma 1-ben az utolsó. Kb 2 másodperccel.
Mégis úgy állítják be, mintha ég és föld lenne a kettő.
Egészségügy:
Kezdjük ott a matekot, hogy van egy rakás "élősködő" a rendszeren.
Kb 2 millió ember tartja el a másik 8-at.
Kapásból elmegy a buli.
Aztán ott van, hogy a magyar emberek éppenséggel nem élnek valami egészségesen.
Nálunk van a legtöbb beteg.
Sal duplán elmegy a buli.
Miről beszélünk?
Az oktatásról amit te írtál az a te véleményed.
Az egészségügynél meg nem kifogás az hogy sok a beteg.
De, kifogás.
Tudod nem a fán terem a szívműtét.
Súlyos milliókba kerül.
Az oktatás meg úgy van ahogy mondom.
Nem az én véleményem, tárt karokkal várják a magyar szakembert bárhol.
"1. Magyar szakember még mindig keresett külföldön. "
Egyrészt azért, mert külföldön hiány van, másrészt pedig ezt hívják agyelszívásnak. Pont azért fontos az oktatás, hogy a szakemberekből nekünk is jusson valami. Igazán jó oktatásnál pedig már hozzánk jöhetnének tanulni.
"2.Mi magyarok kb annyira vagyunk utolsók, mint a Forma 1-ben az utolsó. Kb 2 másodperccel. "
Hát ezt úgy benézted ahogy van. Egyedül a lexikális tudásunk átlag feletti, minden másban jóval távolabb vagyunk az átlagtól sajnos.
"Nálunk van a legtöbb beteg. "
Azért az meredek, hogy az egészségügyünket azzal akarjuk védeni, hogy túl sok a beteg...
Fogadd el, hogy ezen nem az ellenzék parádézik, hanem több évtizede az egész társadalom. Jahh és azt csak mellékesként megsúgom, hogy a fidesz kormány az elmúlt 8 évben fokozatosan csökkentette a GDP arányos ráfordításokat az oktatásra és egészségügyre...
Kérdező nézz már szét vidéken a kistelepüléseken hogy élnek az emberek. Sajnos orbán nemtud segíteni az ország bajain csak a gazdag haverjait teszi még gazdagabbá.
Ő csak azt hazudja hogy Magyarország jobban teljesít, de a valóság az nem ezt tükrözi.
Az egészségügy matek.
Nem tudom ebben mi a trollkodas.
1.A stadionok nagyrésze EU pénz.
2.Az önerő kb szarra nem lenne elég.
Lehetne jobb, de kb észre se vennéd.
A kérdező nem troll. Az már rég kiderült volna. Egyszerű fanatikus. Kapja az infókat a központból, de ő ezt nem veszi észre. Jól vannak szervezve, gyakran az se veszi észre, hogy kampányszöveget nyom, aki utálja a Fideszt.
Ő azt nem hajlandó végiggondolni, mitől rossz az oktatás. Nem attól, amit szapul (amúgy: a pizzát még nagy kezdőbetűvel is megeszem, a teszt pedig PISA - Programme for International Student Assessment).
Az egészségügyet hasonló módon látja. A többit akkor sem fogja, ha az orra elé tennék, és minden mást eltüntetnének. Tehát minden vita felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!