Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják, hogy látszat...

Miért mondják, hogy látszat csak a rezsicsökkentés?

Figyelt kérdés
Nálunk anno tényleg csökkent és azóta is elmaradt az infláció miatti várható növekedés.
2018. febr. 3. 11:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
36%

"A kérdező kommentje:

Ha 3500 helyett 4500 ft lenne a havi villanyszámla, az lenne jobb nekünk??"

2018. febr. 3. 12:28
 12/32 anonim ***** válasza:
44%

"Ha 3500 helyett 4500 ft lenne a havi villanyszámla, az lenne jobb nekünk??"

2008: 100 000 bruttó jövedelmemből 76 340 nettó megmaradt

2018: 100 000 bruttó jövedelemből 66 500 nettó megmarad

tök fura hogy kikopott a szogen hogy " ön jobban él mint 4-8 éve?" nem gyengén félnek a választól

akkor melyik is volt a népsanyargató adószedő kormány? aki a világ szintű gazdasági válságban 23,6% os adót szedett be vagy amelyik 33,5% os adót szed be?

Azt már meg se említsük hogy akkor a termékek is olcsóbbak voltak hisz 20% os áfa volt most meg 27% (jó jó tudom néhány terméknek méltóztatott az ormánrezsim csökkenteni az áfáját de mivel választás lesz sz borítékolható volt)

Akkor is rossz volt de most még rosszabb.

A számok makacs dolgok nem nagyon lehet csűrni csavarni.

2018. febr. 3. 12:28
 13/32 anonim ***** válasza:
45%
Ha a újonnan kivetett adókat megszüntetnék akkor én szívesen fizetnél ezer Forintal több villanyszámlát, mivel az új adók miatt havonta 25-30 ezer forintal emelkedtek meg a kiadásaim.
2018. febr. 3. 12:32
 14/32 anonim ***** válasza:
24%
Látszik a kérdező is tipikus Fidesz katona. :D
2018. febr. 3. 12:43
 15/32 A kérdező kommentje:

A fizetés is kevesebb volt és a munkahely is kevesebb volt. És minden pusztult, hanyatlott.

Egyébként a ti boltotokban mennyi az 1 kg csirkemell és mennyi volt?

Ha mentek junk food-ot enni, mennyibe kerül? Én néha sajtburger menüt eszem, de ugyanannyiba kerül évek óta.

Mennyiért ebédeltek kifőzdèben? Én fél adagot átlagosan 6-800 forintért, de évek óta.

Mennyibe kerül a bérletetek, budapestiek? Az enyém 9500 ft évek óta.

2010-ig minden emelkedett.

Mik a ti konkrét ellenpéldáitok?

2018. febr. 3. 12:51
 16/32 anonim ***** válasza:
10%

Nagyon egyszerűen azért, mert a saját maguk által 2011-ben és utána 2012-ben is megemelt árhoz viszonyítja az Orbán kormány a "csökkentés" árait.

Esetleg ismerős mikor az üzletek egy nappal a nagy árengedmények előtt megemelik az árakat?

Ugyanezt a trükköt süti el a hülyébbeknél az Orbán kormány sikeresen.

És ezt a parasztvakítást tovább súlyosbítja, hogy a világpiaci árakhoz nem engedi igazodni az árakat a rezsicsökkentésnek nevezett mutyi, így a haverok cége szépen profitál miközben a gázhoz ő meg olcsóbban jut.

És ezeket a fideszesek nem akarják értelmezni az istennek se, de mindenki higgye el, hogy rögtön értenék ha Gyurcsány csinálná :DDDDD

2018. febr. 3. 12:52
 17/32 Koplárovics Béci ***** válasza:
76%

"Összességében nézd a kiadásokat. "

Miért gondolod/gondoljátok, hogy ha nincs ez a rezsicsökkentés, akkor nem nőnek legalább annyit az árak?

2018. febr. 3. 12:54
 18/32 A kérdező kommentje:
Nem akarnék igazodni a világpiac által diktált dráguláshoz, ez igaz.
2018. febr. 3. 13:03
 19/32 anonim ***** válasza:
Azért mert a világpiaci ár jóval nagyobb mértékben csökkent
2018. febr. 3. 13:08
 20/32 A kérdező kommentje:
Én még eddigi életemben a szóban forgó rezsin kívül nem láttam árat csökkenni.
2018. febr. 3. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!