Jobbik vagy LMP?
Az áprilisi választásokon semmiképp nem szeretnék a Fideszre szavazni. Az LMP szimpatikus nekem. Azonban nem akarom h "elvesszen" a szavazatom egy olyan pártra, amelyik valószínűleg úgyse váltja le a Fideszt....
Ezért gondolkodom, h "taktikából" inkábba Jobbikra kellene szavazni, mert az erősebb....
Van, aki még hasonlóan gondolkodik?
Vagy aki nem, az mit javasol?
Egyáltalán, kire érdemes, aki nem a Fidesz?....
Köszi
Jobbik.
Az LMP nekem addig volt szimpatikus, amíg Schiffer vezette.
LMP 5 %, Jobbik 10 %.
Marha nagy dilemma lehet, melyik vesztesre szavazz.
LMP
Leváltani idén egyik sem fogja, úgyhogy csakis kizárólag hosszútávon érdemes gondolkodni. Arra pedig egyértelműen az LMP optimális, nem váltogat arcot egyik pillanatról a másikra, és miután az MSZP meghal, előbb fogja berántani a baloldai szavazókat, mint a Jobbik.
Én amondó vagyok, hogy Jobbik.
Vona Gábor népszerűsége bár megcsappant az utóbbi időben - köszönhetően a kormány által kreált hazugságoknak - még mindig Ő a legalkalmasabb személy arra, hogy Magyarországot kivezesse a jelenlegi kilátástalan helyzetből.
Szerintem Ő lehet a magyar emberek utolsó reménye, bízom a személyében, megérdemel Ő és a pártja egy esélyt.
Erre a gagyi, lúzer ellenzékre nem érdemes szavazni.
Aki a győztesek közé akar tartozni, az a Fideszt támogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!