Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak a Jobbik akar...

Miért csak a Jobbik akar tenni a budapesti diákprostitúció ellen? A Fidesz miért marad tétlen?

Figyelt kérdés

Szégyen gyalázat, hogy erről vagyunk híresek. A sok külföldi meg egyre csak viszi a hírét annak, hogy itt mennyi egyetemista pipit meg lehet kapni olcsó pénzért bármire. De én ezt amúgy meg is értem, mert egy ottani albérlet már 100 ezertől kezdődik, és akit nem tudnak ennyivel támogatni a szülei, az egyszerűen arra kényszerül, hogy a testét árulja. És sajnos nemzetközileg is erről lettünk híresek. Minden nemzetnek megvan a maga hírneve, a németek a jó autókról, a franciák a gasztronómiáról, olaszok a divatról, a magyarok pedig a prostitúcióról híresek. Mindenkinek ez az első ami eszébe jut az országról, és ez egyre jobban terjed is, Budapest turizmusa szexturizmus, ide már nem a város nevezetességei miatt jönnek a turisták, hanem az olcsó nők és a bulinegyed miatt.

A Jobbik már előterjesztette, hogy CSOK helyett szociális lakásokat építenek, amit olcsón (800 Ft/nm) áron diákoknak és fiatal pályakezdőknek adnak ki, és még azt is megígérte Vona Gábor, hogy később a bérlőkből tulajdonosok is lehetnek.

A Fidesz meg csak nézi ahogy züllik el az ország. Totál nem érdekli a fiatalok helyzete.

2018. febr. 2. 13:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A világtörténelemben egyetlen rendszer sem tudta megszüntetni a prostitúciót!

Garantáltan eredménytelen, viszont irdatlan sokba kerül ez a szélmalomharc!

Ezzel kell élni, de okosan lehet szabályozni a működését - ez a legolcsóbb és a legcélravezetőbb eljárás!

A mi évfolyamunkon is voltak lányok, akik "hajtottak" - és még nem is tudtunk mindenkiről mindent. Többen voltak azok, akik az életszínvonalukért tették, mint akik a luxusért, bár belőlük is voltak jó-páran!

Egyiknek sem tudták otthon - és ezen nem is kell csodálkozni...

Budapesten kívül még van 3 igazán nagy egyetemi város (Debrecen, Szeged, Pécs) ahol azért nem nagy művészet egyetemista prostiba botlani. (kisebb városokban is vannak, csak diszkrétebben!)

Szerintem sem ez a legnagyobb probléma; vannak ettől sokkal nagyobb bajok is - sajnos!!!

2018. febr. 13. 20:53
 22/23 anonim ***** válasza:

*#20-as vagyok. Annyit azért még hozzátennék, hogy ahogy írtam a színvonalas kollégiumok átadásával, felújításával mindenképpen foglalkozni szeretne a Párbeszéd, azért nem puffogtatják a diákprostitúciót, mert bár az általában inkább a nőkre jellemző, viszont a diáklakhatás nemtől független probléma.

Távol álljon tőlem, hogy elbagatellizáljam a diák- vagy bármilyen prostitúció kérdését, azért mégsem mondanám azt, hogy ez turisztikai szempontból, vagy Magyarország hírnevének megsértése miatt gond. Ezt a gondot mindegyik ország magán viseli. Ha a Jobbik így közelíti meg a problémát, akkor most is fordítva ül a lovon.

2018. febr. 14. 18:49
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a Jobbiktól jó ötlet elővenni ezt a témát, mert ebből nem lehet jól kijönni!!!

Megszüntetni, felszámolni garantáltan ő sem tudja...

Korlátozni lehet(ne) valamilyen módszerrel, de ha nyernek, akkor valóban annyi, de annyi dolguk lesz, hogy ez a téma biztos hogy hátra fog sorolódni, esetleg nem lesz rá idő... Akkor meg minek ezen görcsölni?!

2018. febr. 14. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!