Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak a Jobbik akar...

Miért csak a Jobbik akar tenni a budapesti diákprostitúció ellen? A Fidesz miért marad tétlen?

Figyelt kérdés

Szégyen gyalázat, hogy erről vagyunk híresek. A sok külföldi meg egyre csak viszi a hírét annak, hogy itt mennyi egyetemista pipit meg lehet kapni olcsó pénzért bármire. De én ezt amúgy meg is értem, mert egy ottani albérlet már 100 ezertől kezdődik, és akit nem tudnak ennyivel támogatni a szülei, az egyszerűen arra kényszerül, hogy a testét árulja. És sajnos nemzetközileg is erről lettünk híresek. Minden nemzetnek megvan a maga hírneve, a németek a jó autókról, a franciák a gasztronómiáról, olaszok a divatról, a magyarok pedig a prostitúcióról híresek. Mindenkinek ez az első ami eszébe jut az országról, és ez egyre jobban terjed is, Budapest turizmusa szexturizmus, ide már nem a város nevezetességei miatt jönnek a turisták, hanem az olcsó nők és a bulinegyed miatt.

A Jobbik már előterjesztette, hogy CSOK helyett szociális lakásokat építenek, amit olcsón (800 Ft/nm) áron diákoknak és fiatal pályakezdőknek adnak ki, és még azt is megígérte Vona Gábor, hogy később a bérlőkből tulajdonosok is lehetnek.

A Fidesz meg csak nézi ahogy züllik el az ország. Totál nem érdekli a fiatalok helyzete.

2018. febr. 2. 13:39
1 2 3
 11/23 árokpart ***** válasza:
0%
Kérdező én sem értem, hogy hogyan lett ebben a pár évben ennyi milliomos mint az a hozzászóló is gondolom az lehet, aki azt írja, hogy nem ez a legnagyobb probléma.
2018. febr. 2. 17:39
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az egyetemek vannak nagyon drága helyeken, költözzenek el!Egyébként meg miért kellene építeni? Vegyék meg ami fel van építve. És kérdező azt a te jövedelmedből vonják le!
2018. febr. 3. 14:56
 13/23 anonim ***** válasza:
47%
Kicsit elkanyarodok a kérdéstől. Ha valaki nem tud kijönni pénzel csak prostitúcióval akkor ebben a helyzetben nem jó dolog, hogy van prostitúció? Jobb lenne ha nem lehetne prostituált és menne a híd alá az ember?
2018. febr. 3. 19:07
 14/23 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom, miért kéne fiatal családok helyett a szingli egyetemistákat jobban támogatni lakásügyileg. Ne süllyedjünk már vissza a kommunizmusba, ahol azt várta mindenki, hogy majd az állam épít neki lakást. Van CSOK, alacsony kamatozású lakáshitelek, kollégiumok, diákhitel...
2018. febr. 3. 19:23
 15/23 árokpart ***** válasza:
Pedig nem is kicsit lesz szükség, hogy az állam építsen mindenkinek lakást, mert 1-2 éven belül kiürül az ország. A CSOK az egy kutyafüle.
2018. febr. 3. 23:31
 16/23 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem meg ne építsen semmit mert amilyen szinten ma az építőipar áll és amennyire kapzsi abból csak silány minőség származhat ...

esztétika szinte meg már nem is létezik

2018. febr. 4. 12:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nem az a legnagyobb probléma, hogy van pár lány az országban, aki pénzért lefekszik bárkivel. Nem, leírom megint: legtöbbjük nem lakhatásért, hogy kifizesse az albérletet, hanem luxuscikkekért fekszik le. Ahogy írtam emlékezzünk vissza nyáron mennyien árulták a testüket egy-egy fesztivál bérletért cserébe.

Vannak bőven nagyobb gondok. Egészségügy romokban, fiatalokat alig veszik fel valahova munkaerőhiány miatt, az országban vannak olyan részek ahol csak közmunkába tudnak menni dolgozni, mert más munkahely nincs az egész környékükön, stb. Ezeken kellene változtatni, nem egyetemistáknak építeni lakásokat Budapesten (mert úgyis csak odaépítenének ilyeneket), amit röhejes áron tudna utána lényegében megvenni.

2018. febr. 5. 09:04
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem minden egyetemista csaj lesz prosti. Aki igen, annak pedig gyakran azért, mert nem elég a kollégiumi szoba, hanem vagy saját lakást akar, vagy legalább egy saját szobát. Szoba is 60-80 körül kezdődik, lakás pedig 120+ Még ha el is megy akárhova diákmelóra, akkor is nehezen szed össze 50-60 ezret. És még alig tanult mellette. Nyilván könnyebb néhány pasival lefeküdni, kevesebb meló, néha még élvezheti is. És marad több idő tanulásra, olykor még bulira is.

Ez független bármelyik párttól. És ne menjünk bele, hogy mire lehetne költeni a pénzt, mert sok mindenre kellene stadionok helyett.

2018. febr. 5. 09:57
 19/23 anonim ***** válasza:
Tudod hány prosti, diák azok a lányok közül akik azt mondják .. :D nem sok
2018. febr. 10. 16:31
 20/23 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nem ismered a Párbeszéd programját, mert abban is szerepel az, hogy 100 ezer új szociális bérlakást kéne, bár véleményem szerint a szoc. bérlakásra nem feltétlenül a diákok a legrászorultabbak, hanem a családosok.

A diákok lakhatási problémáját sok kollégiummal kívánják megoldani.

2018. febr. 13. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!