Szerintetek Orbán fog gratulálni Vonának április 8-után, hogy ő lett Magyarország új miniszterelnöke?
Figyelt kérdés
Vagy Bécsbe menekül a táskájával az elszámoltatás elől Mészáros magángépével?2018. febr. 2. 09:01
11/20 anonim válasza:
Pártfüggetlen vagyok, de a Jobbik szerintem borzasztóan kicsi és komolytalan ahhoz hogy leváltsák a fideszt.
12/20 anonim válasza:
Valószínűleg nem ebben a sorrendben kell majd a gratulációkat osztogatni.
15/20 anonim válasza:
Először Vona mondjon le, aztán majd talán lehet valami a már csak 10%-os Jobbikból
16/20 anonim válasza:
Ha a orbán marad a miniszterelnök, az csak csalással érheti el. Az embereknek rohadtul elegük van már belőlük.
17/20 anonim válasza:
A töketlen ellenzékből is elegük van. 4 év alatt nem voltak képesek normális és elvhű új arcokat kitermelni
18/20 anonim válasza:
"Ha a orbán marad a miniszterelnök, az csak csalással érheti el. Az embereknek rohadtul elegük van már belőlük."
Sajátságos logika: ha az nyer, akit nem kedvelek én és a környezetem, akkor az csakis csalással nyerhet.
És mikor nem a Fidesz nyert? Akkor is csaltak?
19/20 anonim válasza:
Orbánt Grazban fogják gyógykezelni.
20/20 anonim válasza:
Nem tudom ugyan, hogy gratulálna- e, ha ez bekövetkezne, de nem úgy tűnik, hogy erre realis esély lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!