Már a Telenor is Mészáros Lőrinc kezébe kerülhet?
És ez tetszik a Fideszes szavazóknak, hogy már az egész ország az ő kezébe kerül...
"Istenem mi lenne ha ezek tudomásul vennék hogy a vízkészlet is állami tulajdon"
Azt aláírom, ebben igazad van, de...
Nézd, mi a helyzet Amerokában!
Ha a portádon valami régiséget, kincset, esetleg olajat találsz, az a TE tulajdonod, az a tiéd, amiből még profitálni is tudsz!
De itt, amit találsz, azt azonnal az állambácsinak adod.
"Nézd, mi a helyzet Amerokában!
Ha a portádon valami régiséget, kincset, esetleg olajat találsz, az a TE tulajdonod, az a tiéd, amiből még profitálni is tudsz! "
Igen csak tudod Amerikában olyan hogy saját telek alig az ország 15-20% -nak van és még sokat is mondok. Kegyetlen ritka abban az országban hogy valakinek tulajdon háza lenne minden a bankoké az amerikaiak nagyrésze hitelekből él amit hiszed vagy sem gyakran az egészségügyi ellátás miatt kell felvenniük mert annyira drága az
"Azt már próbáltad, hogy a saját szar életeddel kezdjél valamit a tombolás és a hiszti helyett?"
Örülnék, ha mutogatás, személyeskedés helyett inkább a kérdésre válaszolnál, hogy miért jó mindenkinek, hogy lassan az egész Ország Fidesz kézbe kerül!!!
De nem, inkább "libsiztek", meg másra mutogattok!
Szerinted engem telenoros előfizetőként mennyiben érint, hogy a cég norvég vagy magyar kézben van? Mint előfizetőjük, leszarom.
Magyarként már árnyaltabb a helyzet, jobban szeretem, ha az általam kifizetett pénz itthon marad.
Igen rudikám, de nem mindegy, mire megy el...
Tudod?
Hogy valóban "itthon marad", vagy elvándorol a HATÁRONTÚLIAK ZSEBÉBE!!!
Tudod?
Hát, ha választhatok, hogy határontúli magyarok, vagy határontúli skandinávok zsebébe vándoroljon, akkor én az előbbit részesítem előnyben.
Tudod?
Te meg biztos másképp vagy összerakva.
Tudod?
Akkor jobb, ha külföldre vándorol és nem az államnál maradna...
Mert ha azt nézzük, a határontúli magyarok is KÜLFÖLDIEK :D
Szóval ha neked az a jó, ha ki megy az országból, akkor oké, hát legyen :D
Neked még mindig jobb, ha az állam a határontúliakat támogatja és nem téged, hogy neked legyen a legjobb? :D
Okoska :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!