Szerintetek hányan fogják elhagyni az országot, ha a Fidesz nyer, a következő 4 évben?
Figyelt kérdés
2018. jan. 31. 15:47
11/29 anonim válasza:
Kuli munkára már most se nagyon éri meg kimenni . Pláne ha van saját házad lakásod. 200-220-at jobb helyeken megadnak gyárban is. Nem hinném hogy megéri 400-ért kimenni mosogatni. Egy jó szakmával persze más a helyzet
12/29 Molyember válasza:
Országunk? Európa esze! Mondanám, hogy a Kárpátok Géniusza, de azért ott még nem tartunk.
13/29 anonim válasza:
"Vannak, akiknek fontosabb a család közelsége, a jól ismert helyek, a jól ismert nyelv, mint a magasabb életszínvonal."
Ez maga a magasabb életszínvonal.
14/29 anonim válasza:
Akik akartak és megtehették már külföldre költöztek. A frissen végzett (gy.k.: az iskolában végzett pl szakmunkás vizsga vagy érettségi vagy diploma megszerzése után) fiatalok egy része fog kivándorolni. Minden évben valamennyi fiatal lelép. A nyugat hanyatlik de felfelé :)
15/29 anonim válasza:
Mindenképpen nagyságrendekkel kevesebben, mintha a jelenlegi ellenzék nyerne!
16/29 anonim válasza:
#8 és #15: Értem én hogy ezt a szöveget adták ki a pártirodán, de elég egyszer bekommentelni. Most már menj a kasszához a fizetésedért.
17/29 anonim válasza:
Aki akart, az már elment...
Aki valóban "politikai okok miatt menne el, az tudja, hogy fölösleges megvárni a választást.
Mondjuk, az nem is baj, ha azok elmennek...
Hagy egye a kóser kebabot a melegfelvonuláson, ha neki az hiányzik.
18/29 anonim válasza:
Ha tényleg azért "hagynák el", akkor jobb lesz nélkülük.
19/29 anonim válasza:
És hányan hagyják majd el ha LMP - Momentum - DK - Együtt - Jobbik - MOMA - MLP - Hat.aszú Kutyapárt koalíció nyer?
Vagy mindjárt nyugati bérek lesznek akkor és virágozni fog teljes erejéből a demokrácia?
20/29 anonim válasza:
Hát nem tudom. Szerintem a kerítést azok számára húzták fel, akik távozni kivánnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!