A Fidesznek teljesen elmentek otthonról? Hogy lehet ilyen képet kitenni?
Görgetem a Facebookot, erre fizetett hirdetésnek (nem azért mert követem a Fidesz oldalát) feljön ez:
Vonáék speciel már sokkal régebb óta beszélnek a migrációról mint a Fidesz (Toroczkai már ezer éve mondja hogy Ásotthalmon szivárognak az emberek a zöld határon, csak senkit nem érdekelt egészen 2015-ig amikor is ugye jelensőg hullám érkezett). De Szél meg Karácsony sem bontaná le a kerítést...
Most azért tegyük hozzá, hogy alapból talán a Jobbikot leszámítva rendesen ment a kerítés elleni hőbörgés, szóval nem olyan nagy csúsztatás ez. (gondolom anno a Jobbik Ők lopnak ti dolgoztok plakátkampánya is kiverte a biztosítékot)
Az meg hogy időközben kapcsoltak baloldalon is, hogy kár a szavazok akaratával szembemenni még nem jelenti azt, hogy ha hatalomra jutnak akkor is megtartják ezt a jó szokásukat.
2-esnél a pont.
Vonát leszámítva az összes hőbőrgött a kerítés.
Mi a kérdés?
A kvótanépszavazáson teljesen világosan foglalt állást a komplett ellenzék.
A Jobbik is elszabotálta a szavazást a letelepedési kötvényekre hivatkozva.
Azóta is folyamatosan fikázzák a kormány erőfeszítéseit.
Végülis nyilvánvalóan egy oldalon állnak a kerítéstől a kvótákon keresztül a kormányváltási vágyakkal együtt.
Izé...
Akkor most ciki Sorossal egy fényképen lenni?
Az éj sötét és tele iszonyattal!
Nem, én örülök hogy végre megjött a Jobbik esze. De nem is értem hogy hogy jön ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!