Szinte csak a fidesznek lesznek plakáthelyei a kampányban?
Sorosbrüsszelmigráns lesz a Fidesz témája... nem vitás!
Majd nézd me, hogy a buszok oldalára is fel lesz ragasztva a kormány propaganda plakátja, mint tavaly, vagy 2016-ban!
"a plakáttörvény szerint kampány időszakban bárki plakátolhat"
Elméletileg...
De gyakorlatilag a Fidesz meg kampány időszakon kívül IS plakátolgathat sajnos...
Rájuk nem vonatkozik a törvény...
- Van x mennyiségű plakáthely.
- Minden párt törvényesen bizonyos számú plakáthelyet rendelhet.
- Ezen kívül megtapasztalhattuk, hogy a Propaganda Minisztériumra (van ilyen,a Fidesz alapította, és gyakorlatilag az ő propagandáját nyomja közpénzből) nem vonatkozik ilyen korlátozás.
- Az államfő határozza meg, hogy mikor legyenek a választások, így a kampányidőszak idejére is hatással van.
- A plakáthelyeket előre le lehet foglalni szerződéssel.
- Az államfő jelenleg fideszes, és a Fidesz előnyének növelése az érdeke. Ebből kifolyólag nyilvánvaló, hogy jóval előbb közli velük a döntést, mint a többi párttal.
- Mire bejelenti az időpontot, a Fidesz és a Fideszt kiszolgáló Propaganda Minisztérium már lefoglalta a legtöbb plakáthelyet, így az ellenzéknek alig marad.
Ha valaminek, akkor a plakátoknak rohadtul semmi értelmük:
1. Aki fideszes, azt nem kell meggyőzni a plakátokkal.
2. Aki nem fideszes, azt nem lehet meggyőzni a plakátokkal.
3. Rohadt drága.
Szerintem a többieknek is lesz nem elhanyagolható mennyiségű plakátja. Úgyhogy szerintem: Nem. Azonkívül a Fidesznek szerintem árthat, hogyha szinte csak ők plakátolnak. Egyrészt mert az emberek nagy része nem szavazna rájuk, a plakátok miatt. Másrészt meg mert ha csak ők plakátolnak, akkor diktatórikusabb benyomást keltenek, ami nem szimpatikus a választóknak (talán sok Fideszesnek se). Mondom ezt úgy, hogy
nagy eséllyel rájuk szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!