Miért lehetetlen leváltani a fideszt?
Nem lehetetlen. Amíg szétoszlanak az ellenzéki szavazatok addig esélytelen, de nem lehetetlen. Ha majd lesz valaki aki ugyanúgy be tudja "hülyíteni" a magyarokat ahogy a fidesz akkor majd fordul a kocka.
Évről-évre egyre több embernek jön meg az esze, bár ez a szavazatoknál nem mutatkozik, de itt a "gyakorikérdéseken" igen.
Mert ahhoz szabad, demokratikus választások kellenek, ami Magyaországon nincs. Megpuccsolták az alkotmányos rendet, megszüntették a hatalmi ágak szétválasztását, és elfoglaltak mindent. A hatalom kizárólagos gyakorlását valósítják meg. Ennek a része olyan választási törvény, amely lehetetlenné teszi a hatalmon levők leváltását. Ha összefognának ellenük, akkor még ezt is azonnal megváltoztatnák.
Hétköznapi példákból is látszik. Nyert pár százalékot a baloldal? Betiltották a plakátozást. Előretört a Jobbik? Szénné bírságolták egy állami hivatallal. Pofáznak az újságírók? Legyen kötelező kamarai tagság, ahova csak az léphet, akinek ők megengedik. Stb.
Gondolj bele. Érdekes lett a fidesz számára, 2/3-ad egy olyan településen ahol mindenki ismer mindenkit és fidesz ellenesek. Na ez ellen is kéne tenni valamit. Jó lenne leváltani már. De ahogy a mondás is tartja:
"a remény hal meg utoljára"
" Hoppá #3-as! Most vagy fideszes vagy, vagy pedig abnormális. Én választhatok?"
Most miért provokálsz? Arra szavazol akire akarsz, mondtam én egy szóval is hogy nem szavazhatsz?
Én csak kifejtettem a véleményem az ellenzéki pártokról vagy már azt se szabad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!