Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki szavaz mananapság a Jobbikra?

Ki szavaz mananapság a Jobbikra?

Figyelt kérdés
Őszintén érdekelne.
2018. jan. 30. 10:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%
Én és a környezetemben élők, munkatársak (9-ből 8)
2018. jan. 30. 11:07
 12/25 anonim ***** válasza:
16%
Kedves Simicska-gárdista! Nem kéne több név alatt kommentelned!
2018. jan. 30. 11:10
 13/25 anonim ***** válasza:
56%
Te jelenleg 41%-os, előttem szóló nagyon erőlködsz :D
2018. jan. 30. 11:13
 14/25 anonim ***** válasza:
37%

Előző vagyok, 12/13-as.

Kormány Viktor és csapata a migráns simogató, titokban betelepítő. nemzeti konzultáló szájkaratézó.

2018. jan. 30. 11:15
 15/25 anonim ***** válasza:
20%
Igen, Vona engedett be 2300 migránst. :D
2018. jan. 30. 11:16
 16/25 anonim ***** válasza:
16%

Látom, Soros és Simicska szekciója nagyon erőlködik.

[link]

Köszönöm a lepontozást!

2018. jan. 30. 11:17
 17/25 anonim ***** válasza:
30%

Az én ismerőseim többsége meg nem.

Nem itt kell vagánykodni, a választásokon.

És ugye ismerjük a 2010-es és 14-es jobbikos kormányváltást. A pofa nagy, mögöttes teljesítmény semmi.

2018. jan. 30. 13:51
 18/25 anonim ***** válasza:
3%

Mind hüly. ék vagytok hivatásos rettegők. Teljesen mindegy, hogy fideszesek vagytok vagy jobbikosok. Trollok vagytok egytől egyig. Találkoztatok egy migránssal is? Ha igen,bántottak titeket? Megválaszolom:NEM.

Mindkét párt jó hü..lyére vesz titeket! Jóreggelt

2018. jan. 30. 13:54
 19/25 anonim ***** válasza:
8%
Ebből is látszik, hogy a Jobbiknak ugyanolyan sötét szavazói vannak, mint a Fidesznek.
2018. jan. 30. 14:01
 20/25 anonim ***** válasza:
79%

"Zázrivecz Gabika jól megfizeti a bérkommentelőit. "

Nem unjátok még ezt az idióta Zázriveczezést amúgy? :D Már rég elmondta, hogy az apja volt Zázrivecz, a nagyapja pedig Vona, és a nagyapja után vette vissza a "régi családi nevét", a Vonát. Arról nem tehet, hogy az apjának más volt e vezetékneve, ő nem azt a családot tartja felmenőinek, hanem a Vonát. Innentől kezdve baromság ezen lovagolni még mindig, már évekkel ezelőtt logikus, érthető magyarázatot adott a névváltoztatásra. Ideje lenne valami újat kitalálni legalább.

Egyébként valószínűleg a fiatalok túlnyomó többsége, illetve akik külföldre kényszerültek megélhetési okokból. Ismerek sok fiatalkorút, és olyan van, aki a Jobbikkal szimpatizál, olyan is, akit hidegen hagy a politika, de olyant még nem láttam, aki a fideszre akart volna szavazni :D

A fidesz szavazótábora az idősebb korosztály, akik nagyrészt a tv-ből, rádióból tájékozódnak, egyoldalúan, és elhiszik amit ott látnak, hallanak. A fiatalok pedig egyrészt több helyről informálódnak, másrészt átélik, ismerik az ország problémáit, amik nagy részére a Jobbik megoldást kínál.

2018. jan. 30. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!