Ki szavaz mananapság a Jobbikra?
Előző vagyok, 12/13-as.
Kormány Viktor és csapata a migráns simogató, titokban betelepítő. nemzeti konzultáló szájkaratézó.
Az én ismerőseim többsége meg nem.
Nem itt kell vagánykodni, a választásokon.
És ugye ismerjük a 2010-es és 14-es jobbikos kormányváltást. A pofa nagy, mögöttes teljesítmény semmi.
Mind hüly. ék vagytok hivatásos rettegők. Teljesen mindegy, hogy fideszesek vagytok vagy jobbikosok. Trollok vagytok egytől egyig. Találkoztatok egy migránssal is? Ha igen,bántottak titeket? Megválaszolom:NEM.
Mindkét párt jó hü..lyére vesz titeket! Jóreggelt
"Zázrivecz Gabika jól megfizeti a bérkommentelőit. "
Nem unjátok még ezt az idióta Zázriveczezést amúgy? :D Már rég elmondta, hogy az apja volt Zázrivecz, a nagyapja pedig Vona, és a nagyapja után vette vissza a "régi családi nevét", a Vonát. Arról nem tehet, hogy az apjának más volt e vezetékneve, ő nem azt a családot tartja felmenőinek, hanem a Vonát. Innentől kezdve baromság ezen lovagolni még mindig, már évekkel ezelőtt logikus, érthető magyarázatot adott a névváltoztatásra. Ideje lenne valami újat kitalálni legalább.
Egyébként valószínűleg a fiatalok túlnyomó többsége, illetve akik külföldre kényszerültek megélhetési okokból. Ismerek sok fiatalkorút, és olyan van, aki a Jobbikkal szimpatizál, olyan is, akit hidegen hagy a politika, de olyant még nem láttam, aki a fideszre akart volna szavazni :D
A fidesz szavazótábora az idősebb korosztály, akik nagyrészt a tv-ből, rádióból tájékozódnak, egyoldalúan, és elhiszik amit ott látnak, hallanak. A fiatalok pedig egyrészt több helyről informálódnak, másrészt átélik, ismerik az ország problémáit, amik nagy részére a Jobbik megoldást kínál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!