Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy a Jobbik liberális...

Most, hogy a Jobbik liberális lett, szélsőjobboldaliként melyik pártra érdemes szavaznom?

Figyelt kérdés

Régen még hittem a Jobbikban, mivel egyedül ők voltak azok, akik a nemzeti radikális eszméket képviselték. De az elmúlt kb két évben a Jobbik elárulta a nemzeti értékeket. Ezt bizonyították azzal, hogy kirugták Novák Elődöt, kiálltak Soros György mellett és zsidókkal haverkodtak chanukka alkalmával.

Így melyik párt maradt, amelyikre érdemes szavaznom? Kik képviselik a tiszta nemzeti értékeket?

2018. jan. 28. 19:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
13%
És akkor mivan, ha betelepítettek? Ez csak 1200 menekült, 200 év után se lesz belőlük 1 millió se. Netanyahu lámpavason látná Sorost, tehát a kampányba beleillik. Az a lényeg, hogy az antiszemita tömeget sikerül megvezetni, az értelmesebb emberek nézzék inkább a gazdasági előnyöket. A Fidesz messzemenően a legjobban pártolja a középosztályt. És ez jó dolog. Hát hogy van pár náci aki belefullad a migráncsozásba? Kit érdekel.
2018. jan. 28. 19:59
 12/32 anonim ***** válasza:
0%

Radikális párt jelenleg nincs, viszont szavahihető és értelmes van! LMP!

A többi szóra nem érdemes!

2018. jan. 28. 20:04
 13/32 A kérdező kommentje:

Épp most látom, hogy Geert Wilders nagyban glorifikálja Orbánt itt Magyarországon. Ha egy ennyire izrael-soviniszta gyűlölködő cionista-báb ennyire oda van a fideszért az szerintem nem sok jót jelent. Nem beszélve arról is, hogy Orbán nyíltan védelmezi Trumpot, akiről meg köztudott, hogy a legvadabb cionista-agresszorok egyike, akinek lánya is zsidó.

Úgyhogy kedves fideszesek, csak szavazzatok a cionista-terrorizmus párfogóira. De én köszönöm, de ebből nem fogok kérni.

2018. jan. 28. 21:10
 14/32 anonim ***** válasza:
15%
Nem baj, van a magadfajtákból még elég sok, aki a Fideszre fog szavazni, úgyhogy jól megleszünk még 8-12 évig.
2018. jan. 28. 21:19
 15/32 anonim ***** válasza:
37%
Kit érdekel hogy nincs számodra szélsőjobboldali alternatíva? Mindenki csak röhög a turulmagyarok hülyeségein.
2018. jan. 28. 21:22
 16/32 A kérdező kommentje:

Mert sajnos az emberek nem gondolkodnak el a dolgokon, hanem csak a politikusokat követik mint a vágóhídi birkák. Az első dolog mindig a tanulás, tanulás és a tanulás. Mindig el kell gondolkozni a dolgokon, csak utána követni XY politikust. Sajnos az emberek szisztemazikusan le lettek hülyítve, így nem gondolkodtak el azon, hogy a fidesz és a jobbik el hazaáruló párt, csak követik Orbánt/Vonát a nemzetrombolásukban.

Kíváncsi vagyok, hogyha majd pár évtized múlva előírás lesz a muszlimok legyilkolása és máglyán lesznek elégetve azok, akik nem akarnak majd csatlakozni az izraeli hadseregbe, és kizárólag csak a cionista-kereszténység lesz az államvallás akkor mennyire fogsz majd nevetni.

2018. jan. 28. 21:43
 17/32 anonim ***** válasza:
45%
A Jobbik részéről ez csak egy köntös. El kell valahogy adni a pártot a töketlen népnek. Vegyétek már észre!
2018. jan. 28. 21:44
 18/32 anonim ***** válasza:

# 16/17 Időpont ma 21:43

Miből gondolod hogy nem fogom fel a problémákat? Annyi a különbség hogy én nem vagyok paranoiás, hogy Sorostól Brüsszelig mindenkibe azt lássam hogy a magyarok vérét akarják ontani... Én sem akarok ide 1 millió muszlimot, és ha én kellene intézzem ezeket, nem is hagynák annak lehetőséget hogy ide akkora integrálhatatlan muszlim közösség kerüljön ami számottevő kisebbséggé válhasson bármikor is.

Valaki menedéket kér akkor kapjon, de viszont az állampolgárságot már ki kell érdemelni. Erről ennyit gondolok.

2018. jan. 28. 21:54
 19/32 A kérdező kommentje:
Ezt mondom én is. A jobbik csak megjátsza a nemzetit, de valójában hazaáruló-liberálisak lettek. De, hogy a kezdettől fogva árulók voltak és csak megjátszották magukat, vagy csak „útközben” váltak azzá, az számomra még homályos, de valószínűleg nem is fogom megtudni.
2018. jan. 28. 21:54
 20/32 A kérdező kommentje:

Egyetértek veled, de itt is a dolgokat hosszútávon kell vizsgálni. Azaz nem azt nézni, hogy mi lesz holnap, hanem, hogy mi lehet a terv több évvel későbbre.

Jelen esetben hosszas gondolkodásaim során arra jutottam, hogy itt két látszólag ellentétes erő valójában ugyanazon cél érdekében két ellentétes propagandtát támogat.

Azaz, a nagy sorosozás és brüsszelezés valójában csak álca. Itt nem arról van szó, hogy „megvédjék a keresztény Magyarországot a gonosz muszlimoktól” hanem arról, hogy átalakítsák a hagyományos kereszténységet Izrael-párti cionista-kereszténységgé. Vagyis ugyanazok a zsidók, akik szétbombázták a Közel-Keletet együttműködnek azokkal a zsidókkal akik meg a muszlimok tömeges bevándorlását és az iszlám radikalizmust támogatják, ekkor megint képbe jönnek a fent említett zsidók, akik, meg mint "európa megmentői" jönnek és kizavarják a "gonosz muszlimokat", de cserébe védenünk kell nekik Izraelt. Jelen esetben ez úgy néz ki, hogy az amerikai republikánus zsidók lebombázták a Közel-Keletet, a Soros György-féle zsidók betelepítik a muszlimok, a Hitgyüli-féle cionista zsidók pedig mint "megmentő" jönnek és kizavarják a "gonosz" muszlimokat (akik egyébként ugyancsak zsidó pénzből radikalizálódtak).

Így meg is valósul a zsidók végső álma: Egyidőben egymásnak ugrasztják a keresztényeket és muszlimok, ezzel megsemmisítve egymást. És egyedül csak azok a keresztéyek fognak megmaradni, akik a hitgyüli-féle feltétlen Izrael-imádatot szolgálják.

A fidesz sem hiába nyomja a százmilliókat Németh Sándor szektájába. De ha megnézed látod, hogy európaszerte egyre több az izraelimádó keresztény párt, melyek a bevándorlásellenesség álcája mögé bújva terjesztik a beteges-muszlimgyűlöletet megtévesztve ezzel a keresztényeket.

2018. jan. 28. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!