Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pintér Sándor belügyminiszter...

Pintér Sándor belügyminiszter azt mondta egy hete, hogy nincs tudomása hogy Soros bármiféle bevándorlást támogató intézkedéseket tenne. Akkor mi ez a sok plakát és egyéb kampány?

Figyelt kérdés
Mire is lett elköltve a sok pénz? Illetve ha Pintér hazudott, akkor nem kellene leváltani? Bár ez egybefügg Navracsics Tibor korábbi nyilatkozatával. Lehet nem véletlen? Ők vagy a kormány hazudik?

2018. jan. 28. 12:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%

ma 12:42

Bizony, bizony!

Akkor kérdem én, mi értelme is van akkor az uszító, gyűlöletkeltő, félelemkeltő propagandának, ha orbán már 20ezer migránst engedett be? ;)

Köszi a linket, 74%-os!

2018. jan. 28. 12:52
 12/19 anonim ***** válasza:
86%

Ta vagy tájékozatlan 53%-os, mert nem értesülsz azokról a piszkos dolgokról, amit Orbán művel valójában... csak ugye a migránsozással el kell hogy tereljék a figyelmed!

Piszok gyanús, hogy 2015 óta mindig sorosmigránsoztok, nincs más témátok, amiről dumálni lehetne, de ha a Fidesz mellett kellene érvelni, akkor mindig csak "migránsmigráns"... ennyi az érvetek :D

Na meg a "rizsacsökkentés CSOKI" :D

2018. jan. 28. 12:55
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Pintér kijelentését nem szabad komolynak tekinteni, ő egy szerepet játszik egy megszerkesztett rendszerben. Tudod, kell a jó fiú, rossz fiú. Még a Gestapónál és NKVD-nél is így volt.
2018. jan. 28. 13:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Pintér, az olajmaffia tagja?

[link]

[link]

Hoppá... még a jelenlegi Fideszes Lezsák is benne van az ügyben... ajjajj :P

2018. jan. 28. 14:08
 15/19 anonim ***** válasza:
2018. jan. 28. 15:54
 16/19 anonim ***** válasza:
31%

Ez azért van, mert Pintér is soros!!!!4444négy

Engem minden reggel üldöz egy sorosbérenc, egy rtl klubos, 444-es pólóban, EU-s zászlót lengetve. Idegroncs vagyok tőle :((

2018. jan. 28. 16:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
16- Úristen Téged is?! Azt hittem csak engem.. vazze.. Az enyém ráadásul németül is beszél.. félig fekete.. ilyen mocha macchiato színe van és francia akcentussal beszél németül..
2018. jan. 28. 17:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Választási kampány van.
2018. jan. 29. 10:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Majd "korrigál" ...
2018. jan. 30. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!