Szerintetek mennyi idő, míg Orbán meghülyül teljesen? Gondolom egy rángatózó elmebeteget csak lecserélnék.
Ez jó kérdés...
Nem tudom megjósólni, mikor várható... bár a legtöbb videóban elég jól látható hogy gyakran piszkálgatja a zakóján a gombokat, igazítgatja a nyakkendőjét és gyakran öltögeti a nyelvét.
Mint ahogy fogalmazott régen, paranoid skizofréniában szenved.
A Fidesz egy vallási szekta, aminek Orbán a vezére.
Tehát nem lehet lecserélni, mert a hívek őt imádják.
Hát ezért fog eltűnni az ellenzék....
Ilyen hülyeségekbe kapaszkodnak, aminek NINCS realitása.
Lehetne valós problémákat intelligensen kezelni, de még ha összeeszednek valamit, azt is túltolják, és nem tudják rendesen kihasználni a Fidesz ellen.
Ez a rángatózó idegbeteg szépen összehozott egy 7 országból álló szövetséget a bevándoroltatási kvóta ellen...
A szellemi világítótorony ellenzék, meg nem tud egy maréknyi pártot összehozni pedig "mindenki" kormányváltást akar...
Nem tudom, érzed e helyzet diszkrét báját?
EZÉRT lesz az hogy az átlag ellenzéki szavazó csendben anyázva a kocsmába megy majd szavazás helyett...
Néha nézem az ezoterikus témaköri kérdéseket, ott hallottam először "gyíkemberekről, replitánokról"
Nem nagyon érdekelt. Múltak a hónapok, és a YouTube böngészése során Orbán viselkedését érintő videók...keresték a választ. A gyakori nyelvöltögetés során, csak megfordult a fejemben az elmúlt hónapok ezoterikus elméletek a gyíkemberekről. Úgy tudom a hüllők a szájukban tartják a szaglószervüket...no azért ez messze van az elmebetegségtől, ez inkább kényszercselekvés, valaki a fejét vakarja, az orrát, a golyóit, az állát. Ha megfigyeled az embereket, meglátod, hogy sok-sok olyan mozdulatot tesznek a kezükkel, amire semmi szükség, a legjobban sorbanállás, amikor várakoznak. Vakaróznak, de nem viszket az, anno viszketett...most már ez nehezebben figyelhető meg, mert az okostelefonok térhódítása elvette az esélyét, de tulajdonképpen semmi lényegest nm csinálnak csak hát így lefoglalják a kezüket, a dohányzás is azért hódította meg a bolygó homo sapiensét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!