Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Csak ne a fidesz"? Mindenhol...

"Csak ne a fidesz"? Mindenhol megjelennek azoka akik le szeretnék váltani.

Figyelt kérdés
Na de kire?
2018. jan. 27. 12:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Azért zavaró lenne ha itt nyugodtan hátradőlnék és mégse lenne kormányváltás.
2018. jan. 27. 13:45
 12/21 anonim ***** válasza:
11%
Akkor mégsem vagy abban egészen biztos, hogy "senkinek sem tetszik"?
2018. jan. 27. 14:01
 13/21 A kérdező kommentje:

Itt az oldalon kevés a szimpatizáns, vagy csak nem nyilvánul meg mert agyon off-olnánk.

De ha nem csak gyik-ot nézzük hanem az ország lakóit, lehet nem egyértelmű a dolog.

2018. jan. 27. 14:14
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

"Na de kire?"

Igen, ez itt a legnagyobb kérdés. Mert hiába vannak többen a váltást akarók, ha azok szétoszlanak 6-7 ellenzéki párt között. Egy totális összefogással lehetne váltani, de erre semmi esély, legfőképp a FIDESZ-alterego pártok miatt, mint pl az LMP vagy a MOMENTUM, akik pont az ellenzéki összefogás bomlasztására jöttek létre.

2018. jan. 27. 14:56
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

A fidesz alteregója a Momentum?

Talán a '89-es Fideszé...

De a mai Orbán már csak Ceausescui mélységekkel mérhető.

2018. jan. 27. 16:50
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

"De ha nem csak gyik-ot nézzük hanem az ország lakóit, lehet nem egyértelmű a dolog."

Úgy egyértelmű csak igazán.

[link]

2018. jan. 27. 16:56
 17/21 anonim ***** válasza:

"Pár napja tettem fel egy kérdést, akkor azt hiszem talán 8-ból 2 ember tudott a fidesz mellett érvelni"

Ja, pont annyi szavazójuk is van.

2018. jan. 27. 20:05
 18/21 anonim ***** válasza:
68%
Azért ez elismerésre méltó, jól berágta magát a fidesz a hatalomba. Ügyesen felépítette a birodalmát. Ezért aki letudja váltani, nagyon nagy kopénak kell lennie. Azt hiszem, nézzétek meg a Gyilkos nyugalom c. filmet. Tanulságos lesz.
2018. jan. 27. 21:24
 19/21 anonim ***** válasza:
17%

Nyilván arra szavazz aki neked tetszik.

"Pár napja tettem fel egy kérdést, akkor azt hiszem talán 8-ból 2 ember tudott a fidesz mellett érvelni, a többi váltana, csak nem egységesen."

Ezen az oldalon 100 ból 90 ember ellenzéki szóval ez nem jelent semmit.

"Nekik már nincs érv rendszerük, Ők(fideszesek) vakon bíznak a pártjukban."

Fideszes vagyok, vannak érveim, de nem írom le őket mert nem akarok mocskolódást. Nem bízom a Fideszben vakon, meg úgy alapjáraton sem. Szimplán ők számomra azok, akikre érdemes szavazni.

2018. jan. 28. 10:17
 20/21 MolotovPunk ***** válasza:

Nekem szimpatikus párt az LMP,de ha nem fog összefogni semelyik esélyesen parlamentbe bejutó párttal sem,akkor önmagában semmit sem fog érni az,hogy 5-6%-al bejut a parlamentbe.

Nem tudom mit képzelnek ők.Talán azt,hogy egyes egyedül letudják győzni a Fideszt?Szép álom.Gyúrjanak még rá sokat.A Momentum az pedig egy gyengécske párt,azok véleményem szerint be sem fognak jutni az országgyűlésbe.

Így viszont,ha LMP is sokat különcködik,akkor lehet DK-ra,vagy Karácsony Gergely vezette MSZP-re szavazok inkább.

2018. jan. 29. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!