"Csak ne a fidesz"? Mindenhol megjelennek azoka akik le szeretnék váltani.
Itt az oldalon kevés a szimpatizáns, vagy csak nem nyilvánul meg mert agyon off-olnánk.
De ha nem csak gyik-ot nézzük hanem az ország lakóit, lehet nem egyértelmű a dolog.
"Na de kire?"
Igen, ez itt a legnagyobb kérdés. Mert hiába vannak többen a váltást akarók, ha azok szétoszlanak 6-7 ellenzéki párt között. Egy totális összefogással lehetne váltani, de erre semmi esély, legfőképp a FIDESZ-alterego pártok miatt, mint pl az LMP vagy a MOMENTUM, akik pont az ellenzéki összefogás bomlasztására jöttek létre.
A fidesz alteregója a Momentum?
Talán a '89-es Fideszé...
De a mai Orbán már csak Ceausescui mélységekkel mérhető.
"De ha nem csak gyik-ot nézzük hanem az ország lakóit, lehet nem egyértelmű a dolog."
Úgy egyértelmű csak igazán.
"Pár napja tettem fel egy kérdést, akkor azt hiszem talán 8-ból 2 ember tudott a fidesz mellett érvelni"
Ja, pont annyi szavazójuk is van.
Nyilván arra szavazz aki neked tetszik.
"Pár napja tettem fel egy kérdést, akkor azt hiszem talán 8-ból 2 ember tudott a fidesz mellett érvelni, a többi váltana, csak nem egységesen."
Ezen az oldalon 100 ból 90 ember ellenzéki szóval ez nem jelent semmit.
"Nekik már nincs érv rendszerük, Ők(fideszesek) vakon bíznak a pártjukban."
Fideszes vagyok, vannak érveim, de nem írom le őket mert nem akarok mocskolódást. Nem bízom a Fideszben vakon, meg úgy alapjáraton sem. Szimplán ők számomra azok, akikre érdemes szavazni.
Nekem szimpatikus párt az LMP,de ha nem fog összefogni semelyik esélyesen parlamentbe bejutó párttal sem,akkor önmagában semmit sem fog érni az,hogy 5-6%-al bejut a parlamentbe.
Nem tudom mit képzelnek ők.Talán azt,hogy egyes egyedül letudják győzni a Fideszt?Szép álom.Gyúrjanak még rá sokat.A Momentum az pedig egy gyengécske párt,azok véleményem szerint be sem fognak jutni az országgyűlésbe.
Így viszont,ha LMP is sokat különcködik,akkor lehet DK-ra,vagy Karácsony Gergely vezette MSZP-re szavazok inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!