Vona miért cenzúrázza a neki nem tetsző, de kultúrált reakciókat Facebookon?
Figyelt kérdés
2018. jan. 25. 18:42
11/17 anonim válasza:
Végignéztem Vona oldalát, és kritikát is találtam szép számmal. Tárgytalan a kérdés.
12/17 anonim válasza:
Tehát ha találkozol pár nővel az utcán, akit nem erőszakoltak meg migránsok, ebből az követezik, hogy egyetlen nőt sem erőszakoltak meg migránsok??? Ejnye...
13/17 anonim válasza:
ma 21:28
Hol látol te 444-es forrást, vagy miért írtad? :D
14/17 anonim válasza:
Az összes politikus cenzúrázza
15/17 anonim válasza:
Engem ki is tiltottak a Jobbik oldaláról pedig korrekt stílusban fogalmaztam meg kritikát.
Szavazójuk voltam sok cikluson keresztül... nagy hiba volt!
16/17 anonim válasza:
Ennyit Zázriveczről:
17/17 anonim válasza:
Facebookosok!
Miért furcsa szerintetek, ha valaki saját FB oldalán bárki kommentjét törli, kitilt, akkor, amikor ti a tieteken fennteartjátok magatoknak ezt a jogot?
Saját szerkesztésű a lap, azt töröl, akit csak akar. Ha időben törli, míg nem érkezett válasz rá, senki észre sem veszi.
Azt pedig bárki mondhatja: "jól odamondtam neki, elolvashatnád te is - csak törölte".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!