Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek kire kellene...

Szerintetek kire kellene szavazni a valasztason?

Figyelt kérdés

(Elore is elnezest az ekezet nelkuli szovegre azoktol, akik allergiasak erre)

Tudom, ez egy nagyon megoszto kerdes, de erdekel masok velemenye. Meg csak 19 eves elso eves egyetemista vagyok, akit eddig nem igazan erdekelt a politika (igazabol most se annyira), csak azokat a dolgokat tudom, amiket tortenelem oran vettunk, vagy amit fel fullel a hiradobol hallottam. Nagyon sok hozzam hasonlo fiatal van, akik mar betoltottek a 18. eletevuket, de fogalmuk sincs kire szavazzanak. Akik olvassak ezt, es hajlandoak valaszolni, azokat megkernem, hogy indokoljak is, mert igazabol az lenne a lenyeg:)

2018. jan. 24. 21:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez attól függ. Két kiinduló pozíció létezik, nézzük az elsőt.

Ebben az esetben azt feltételezzük, hogy van pénzed, vagy legalábbis a családodnak van. Nézz körül az ismeretségi körödben, majd vedd fel a kapcsolatot azokkal, akiknek szintén van pénzük és befolyásos barátaik. Menjetek el kajálni, inni, és beszéljétek meg mibe tudnátok befektetni, hogy még több pénzetek legyen. Ha megvan a terület, már csak ki kell választani, hogy ezt melyik párt alatt tudjátok a legjobban véghezvinni. Az sem árt, ha vannak ismerős bennfentes körökben. A választás tulajdonképen nem más, mint befektetés. Ha szerencséd van összejön, ha nem akkor így jártál. Keresni kell barátokat a másik oldalon is, hisz tudjuk az a jó, ha mindegyik félnél vannak barátok. Ehhez viszont tényleg kell pénz.

A másik eset, hogy csóró vagy. Ilyenkor nincs mese, neki kell állni nyelvet tanulni, hogy ki tudj menni nyugatra.

Ezek a demokrácia szépségei. Fektesd be úgy a szavazatod, ahogy te leginkább megtérülni látod!

2018. jan. 25. 02:24
 12/17 anonim ***** válasza:
52%

Szia,

Attól függ, hogy komolyságot vagy kifigurázást, humort szeretnél a politikában.. :)

Jelenleg az LMP (szerintem biztos bejut, így tud Téged képviselni) és MKKP (bár ő nem biztos, hogy bejut, de szerintem meglepetés lesz és igen) a legszimpatikusabb.

A többit én ideológia okból kizárnám. A Jobbik egy ideje mindenben össze-vissza beszél, mindig mást mond, nem lehet tudni, mit gondol valójában.

Az MSZP, DK a hagyjuk kategória, már leszerepeltek.

2018. jan. 25. 08:25
 13/17 anonim ***** válasza:
23%
Fideszre
2018. jan. 25. 09:27
 14/17 kasz gyu ***** válasza:
96%
Szerintem: Ha az utóbbi 7 évben meghozott szabályok jót hoztak a Te, és családod életében, akkor a jelenlegire. Az Őket megelőzők, felejtős. A többi pedig fekete ló. Viszont a kétharmad, az nagyon veszélyes mindenkinek!
2018. jan. 25. 10:41
 15/17 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, a Momentum kimaradt, van programjuk: [link]

Azt, hogy a választókerületben induló egyéni jelöltek közül kire szavazol, azt rád bízom...

2018. jan. 25. 17:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A Párbeszéd Magyarországárt - [link] - pedig közösen indul az MSZP-vel, szóval a programjuk lényegében megegyezik az MSZP-ével.
2018. jan. 25. 17:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Pár támpont:

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. jan. 31. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!