Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy Aldi/Lidl-ös árutologató,...

Egy Aldi/Lidl-ös árutologató, vagy egy tanár keres többet ma Magyarországon?

Figyelt kérdés

2018. jan. 24. 08:42
1 2
 11/20 Andizsuzsi ***** válasza:
0%

"Az apám egy átlagos gimnáziumban fizika-matekszakos tanár 400,000-rel"

Na ne viccelj!

Egy 15 éves gyakorlattal rendelkező mesterpedagógus keres bruttó 406-ot.

2018. jan. 24. 11:31
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

"Egyetemi oktatót meg nem ismerek olyat, akinek anyagi gondjai lennének. Van olyan ismerősöm, akinek hetente keményen 4 db órája van és ezzel keres majdnem nettó 300-at. Heti 4 órával! "

Az egyetemi dolgozók alapvetően kutatók és nem tanárok. Nem a tanítás az elsődleges feladatuk tehát. Én is egyetemi közegben mozgok, igaz külföldön, és van olyan kolléga, aki egy órát sem tart, mégis egész nap dolgozik.

2018. jan. 24. 12:48
 13/20 anonim ***** válasza:
12: Hát itt nem így működik. Nem kutatók. Bár részt vesznek egy-egy projektben, de azok is időszakosak és nem tölti ki az egész napot. Több egyetemen kívüli (de persze a szakterületükhöz tartozó) egyéb munkát vállalnak, előadások, tréningek, stb. Nyilván ezt az nem engedheti meg magának, aki egész nap a munkahelyén dolgozik.
2018. jan. 24. 12:59
 14/20 anonim ***** válasza:

Dolgoztam 2-3 éve gyárban, 2 tanár kollega is volt és nyíltan megmondták hogy inkább itt "droidkodnak" pénzért mint ingyen bejárjanak a fűtetlen, kréta nélküli, iskolába ahol másfél évvel az igénylés után kapott egy széket mert a 20 éves összetört mikor ráül (volt vagy masszív 70 kg)

akkor mi éri meg jobban ?

2018. jan. 24. 15:40
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom, de nem sok értelme van az összehasonlítgatásnak. Az egyik a versenyszférában dolgozik, a másik az államiban.
2018. jan. 24. 16:52
 16/20 anonim ***** válasza:
11%

Én tanár vagyok. Nettó 168 összejön. Nem tudom, hogy mennyit kap az Adlis árutologató, úgy tudom ők részmunkaidősök. Azaz nem kapnak szabira pénzt pl.

de ami nagy különbég :

- egy csomó szabadidő van. Nem kell kitőlteni a teljes munkaidőt reggel 7:30-16:30-ig. Nincs túlóra. Lyukas órák alatt ida megyek ahova akarok. Nem kell elszámolni a köztes idővel.

- nem beszélnek úgy mint egy állattal a főnökeim. Nekem kell úgy beszélnek a gyerekekkel, különben egész nap rendetlenkednének, de ez egy más történet.

- Mindenki előre köszön, szülő, gyerek is. Tudják, hogy én adom a jegyet. Az ADLIS árufeltőltő ezzel szemben egy csicska.

- Nem megy tönkre a szervezetem, az állandó egyoldalú hol sokoldalú melóban, rakodásban. Tudok tervezni, mikor hogy egyek. Nincs az hogy kaja után elrángatnak emelni és megfájdul a pocim

- Több hónapos extra szabadságom van, amire fizut is kapok : nyári szünet, téli, őszi és tavaszi szünhet. Ilyen hol van ? stb stb.

2018. jan. 24. 19:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

@16-os

Csak azért, mert olyan munkát végeznek, nem kell lecsicskázni őket és általánosítani, hanem meg kell becsülni.

2018. jan. 24. 22:50
 18/20 A kérdező kommentje:

# 15/17 Időpont tegnap 16:52

Nem értem miért értelmetlen összehasonlítani, kérlek támaszd alá amit írsz. Szerintem nem normális az hogy a tanárok ennyire alul vannak becsülve.

2018. jan. 25. 13:19
 19/20 anonim válasza:

#16 Mindenki előre köszön, szülő, gyerek is. Tudják, hogy én adom a jegyet. Az ADLIS árufeltőltő ezzel szemben egy csicska.

Csicska? Neked ettől nő meg a farkad még 10 centit te suttyó paraszt? Ehhez kell a diploma 😂😂😂

2018. febr. 25. 18:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezért kár volt taníttatni téged közpénzből-ha pedagógus vagy-meg most szintén közpénzből fizetni hogy ekkora gyökér maradj..
2023. szept. 27. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!