Gál Zoé kérdése:
Lesz összefogás a baloldalon 2018-ban?
Figyelt kérdés
Közös listán indul az MSZP, a DK és az EGYÜTT vagy külön-külön indulnak és ha nem érik el az 5%-ot, akkor kiesnek a parlamentből?2018. jan. 23. 20:00
11/23 anonim válasza:
A 3 párti összefogást nem fogja megkockáztatni az mszp, ennyire nem hülyék. A 15 % kb. kizárható, a 10 is kétesélyes. A "liberálisok" (vagyis F.G., kicsit nagyképű a többes szám) kap egy befutó helyet az mszp-től. Kétpárti összefogás lesz, 10%-os bejutási küszöbbel.
12/23 anonim válasza:
Én nagyon remélem, hogy lesz összefogás a baloldalon és végre kormányváltás lesz, mert ez az ország nem fog kibírni még egy fidesz kormány ciklust abban biztos vagyok. Arról nem is beszélve, hogy a fiatalság jövőjét teszik tönkre olyanok, akik még életükben ki se tették a lábukat ebből az országból, fogalmuk sincs a fejlett társadalmak működéséről. Wartburgban ülve pálinkát kortyolgatva osztják a nem létező észt.
13/23 anonim válasza:
Konkrétan ki ül Wartburgban??? :)
14/23 anonim válasza:
#13 pl az ex munkásőrök, a zászlólengető fidesz szavazók
15/23 anonim válasza:
Hogy most ki ül nem tudom. De én ültem régen citromsárga kétüteműben. Az volt a szülelmnek vadonat új. Többet ért mint az egész baloldali összefogás a Momát is beleértve
16/23 anonim válasza:
Komolyan azt hiszed, hogy ha ez a társaság összefog hogy Orbánt kibillentse, képes lesz kormányozni?
Azon kívül SEMMIBEN nem tudnak megegyezni, hogy orbántakaroggy.
Még kormányt alakítani se fognak tudni.
Aztán újra ki kell írni a választást, és akkor 9/10-el visszajön a Fidesz...
Még az ellenzéki szavazók se olyan hibbantak, hogy egy koncepció nélküli széthúzó társaságra bíznák az országot...
17/23 anonim válasza:
A balos söpredék együtt is ugyanolyan alkalmatlan, mint külön külön. Remélem a parlamentbe sem jutnak be.
18/23 anonim válasza:
a parlamenti bejutási küszöb koalíció esetén növekszik két párt koalíciójának 10% szükséges kettőnél többnél pedig 15%
Ha nem éri el azt a 15% akkor mind a három párt kiesik
19/23 anonim válasza:
De lesz ám! Kézenfogva sétálnak el a naplementébe.
20/23 Koplárovics Béci válasza:
Összefosás lesz az megint, nem összefogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!