Nem könnyű megállapítani hogy troll-e az illető, mivel vannak ilyen dumájú fideszes agymosottak + fideszes bérkommentelők.
De a kommentjeit olvasva biztosan troll. Na meg hogy Orangefannak hívják.
2018. jan. 22. 18:51
12/22 anonim válasza:
Én meg nagyon reménykedem, hogy nem. Azt már eddig is tökéletesen szemléltette a Fidesz, hogy miért nem szabad egy magyar párt kezébe, ekkora hatalmat adni.
2018. jan. 22. 19:44
13/22 anonim válasza:
Meg amúgy sem vagyok nagy barátja az "egypártrendszernek". Márpedig egy párt 2/3- os győzelme, már nagyon közel van ehhez.
2018. jan. 22. 19:46
14/22 anonim válasza:
Ócska egy troll van. Szerencsére sok itt a fogyatékos, aki rád cuppanhat...
2018. jan. 22. 19:49
15/22 Fidesz1987 válasza:
Itt a gyakorin nagyon Fidesz ellenesek az emberek én ilyen kérdés inkább fel se tennék, mert hát látjuk milyen válaszok jönnek, de nem kell ez alapján ítélni, a magyarok többsége azért még nem őrült meg teljesen.
Valószínűbb az egyszerű többség, mivel már ezelőtt kétszer is sikerült a kétharmadot elérni panaszra így sem lehet okunk szerintem. Hajrá Fidesz!
2018. jan. 22. 22:38
16/22 anonim válasza:
Én örülnék neki. Ugyanolyan jó lenne az orszgnak
2018. jan. 22. 22:41
17/22 anonim válasza:
#10 "Agyadra ment a közel 3 éves migránsozás.."
Figyu, 20 000 forintért megúszod Easyjettel, ugorj ki Párizsba, és utazz a metrón egy fél órát...
Azt tudtad, hogy franciaországban 2015 óta rendkívüli állapot, van, amit úgy szüntettek meg tavaj, hogy "normalizálták" tehát a terrorizmus elleni "rendkívüli" jogokat átemelték a "normális" jogrendbe...
Tehát hivatalosan ÁLLANDÓ terrorveszély van.
2018. jan. 23. 01:54
18/22 anonim válasza:
Mivel a gyakorin főleg jobbikosok vannak, akik kormányt váltottak 2010-ben,2014-ben és most is azt fognak.. :D
2018. jan. 23. 07:57
19/22 anonim válasza:
Óva intenék attól bárkit is, hogy a migráns veszélyt alábecsülje! Külföldi újságokban állandóan minket piszkálnak, hogy nem akarjuk kivenni a részünket a menekültek fogadásából. El kell felejteni, az ellenzék veretes hülyeségét, hogy Orbán betelepített 1300, meg 2300 migránst, azt se tudják megmondani hogy mennyi jött be. Az országba mindig jönnek be a világ minden tájáról. Az ellenzéknek az sajog, hogy nem azokat hozták be, akiket ők akartak. A YouTube-on találsz egy Nógrádi György videót, hogy a migránsok behozatala mekkora üzlet. Ezért akarják lebontani a kerítést az ellenzékiek, mert így elesnek egy kis üzlettől, ők akarnak migránsokat behozni. Mivel nemcsak az országot, hanem a V4-et is támadják - ami bizony lehet, hogy kevés lesz - egyértelmű, hogy migránsokat akarnak a nyakunkba sózni. Az ellenzéknek meg az fáj, hogy elesett a zsíros üzlettől.
2018. febr. 12. 15:22
20/22 anonim válasza:
#10 "Agyadra ment a közel 3 éves migránsozás... "
3 éve világos, hogy van egy politikai áramlat, ami sokmilliós migrációval akarja rendbehozni az EU nagy országanak elbaltázott munkaerő és demográfiai problémáját.
Ez évszázadokra meghatározhatja Európa jövőjét.
Szerintem jogos, hogy megvitatjuk a témát, és nem csak elfogadjuk a ránkerőltetett politikát anélkül, hogy tudnánk, mi vár ránk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!