Van rá reális esély, hogy az idei választáson jelentősen emelkedni fog a részvételi arány a 2014-eshez képest?
2014-ben 61,7%-os részvétel volt, 2010-ben 64,3%, 2006-ban 67,8%, 2002-ben 70,5%.
Mennyi esélyt láttok arra, hogy az idei eléri a rekord 2002-es évet?
Nézd, én 18 éves korom óta beleszarok a hazai politikába soha nem szavaztam, egyik párt sem kedvez az embereknek, támogatásokért meg nem fogok családot vállalni.
Egyébként meg vagy ugyanolyan lesz a részvétel, vagy még kevesebb, azért még mindig a belefásult emberek vannak többen.
Esélytelen.
Tekintve, hogy jelenleg nem nagyon van létező ellenzék, így az sem lenne meglepő, ha rekord mélyponton lenne a szavazók aránya.
Én sok embertől hallottam buszon, vonaton, egyéb nyilvános helyen, munkahelyen is hogy eddig azért nem szavaztak mert tudták hogy mindegyik politikus ugyanakkora sz@rházi. De mióta megtörtént a 2014-es választás és a Fidesz ismét 2/3 ott ért el, és még jobban csinálja a hülyeségeit amivel már még inkább tönkreteszi az országot az már még inkább megmozgatja az embereket azért hogy a Fidesz ellen szavazzanak!
Nem egy, nem kettő embertől hallottam ezt hogy most mindenképp fog szavazni, mert már elegük van. Az hogy mi lesz majd a választásokon az majd elválik.
Full apátia van mindenütt, aki elégedett a kormánnyal azért nem akar változást, aki meg elégedetlen az meg már föladta.
2es írja, hogy rekordalacsony részvétel is kinéz, és én is ezt tippelem, lehet még 60% se lesz meg.
Hát most akarják lenyomni a Jobbikosok torkán, hogy szavazzanak Gyurcsányra, a DK-sokén meg hogy Vonára...
Háááát.... Sok szerencsét.
Csoda, hogy csendben anyázva inkább otthon maradnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!