Kinek van esélye a kormányváltásra 2018-ban?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok most megyek először szavazni de nemtudom kire, a fideszre semmiképp!! A nézeteimet Trump politikájához hasonlítanám.2018. jan. 22. 13:14
2/13 anonim válasza:
Jelenlegi állás szerint a legvalószínűbb hogy a Fidesz marad. A legnagyobb ellenfelük a Jobbik.
4/13 anonim válasza:
Esélye mindenkinek van, legfeljebb elég kevés. Gyakorlatilag azonban senkinek.
5/13 anonim válasza:
Ha semmi nem változik, reális esélye nincs a kormányváltásnak. Inkább csak az újabb 2/3 megakadályozása lehet a cél.
6/13 anonim válasza:
Trumpnak nincs politikája, ő egy troll politikus, pont olyan mint Orbán...
7/13 anonim válasza:
2018-ban egyiknek se.
Ha tetszik, ha nem.
A Jobbik nagyon melléfogott a néppártosodással.
8/13 anonim válasza:
"Legnagyobb ellenfelük..."
"25% fidesz, jobbik 10%"
A legnagyobb ellenféltől elég távol vannak
9/13 anonim válasza:
szerintem nézz meg egy két programot, célkitűzést, menj el különböző pártok fórumaira eseményeire, hogy tájékozódj, aztán arra szavazz, amelyik legjobban elnyerte a tetszésedet egyébként youtube-n is van szerintem minden pártnak csatornája ahol nézhetsz róluk videókat, akár felszólalásokról, riportokról, tervekről stb, hogyha ez így komfortosabb :)
10/13 anonim válasza:
Ha valami csoda folytán kormányváltás lenne, akkor a balliberális társaság jönne vissza...
Már a Jobbik is őket támogatja.
Gyorsan elherdálnák amit ez a kormány megcsinált, felvennének pár milliárdos IMF hitelt, aztán jöhetne megint a Fidesz, hogy kifizesse...
Így van ez összerakva:
A ballib osztogat, a nemzeti kormány meg állja a cehhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!