Miert akarja Soros betelepiteni a migransokat?
"No igen Orbán szépen bukott vele, hazudik, mint a vízfolyás. Gerinctelen mocskos kommunista."
Esetlegesen a célszemély megnezevése talán hazugság de maga a terv most lényegtelen mi a neve hogy Soros terv vagy Józsi bácsi terve a lényeg az hogy ez a valami megvalósulóban van.
Még nem tudni ki de valaki ebből nagyon nagy profitra fog szert tenni, ha ez így folytatódik az EU nak egy tetemesebb hitelt fog kelleni felvennie ami 3 országtól jöhet szóba Kína,Oroszország és az Egyesült Államok.
Ez a félelemkeltés mindössze kampányfogás része. A közérdekű Soros témájú spot, nem más, mint burkolt Fidesz kampány. Választások előtt fontos stratégiai megoldás. A félelemkeltés nagyon erős pszichológiai nyomás: "lebontják a kerítést, robbantanak, megerőszakolnak, elveszik a magyarok munkáját, ingyen akarnak az államon (rajtunk) élősködni...stb
Ez csak egy felvetés, még igaz is lehet. Szóval kialakul egy kép, hogy biztonságban vagy, a többi párt, meg kerítésbontó. (Állítják)
Es errol, vagy ugy altalaban valasztasokrol hogyan erdemes szavazni?
Talan nincs is jo valasz, de akkor ugy kerdezem, melyik a legjobb rossz?
Migránsokat (ami nem egyenlő a menekültekkel) a "liberális nyugat" se fogadja el. Az ilyet élből elutasítják. Arról nem nagyon mennek a nemzeti tájékoztatók, hogy a menekültkérelmek csupán 20-30%-át fogadják csak el.
De nézzük a lényeget! A menekült helyzet egy probléma. Tetszik vagy se, de folyamatosan jönnek Európába, ezt pedig valahogy kezelni kell. Nem az első, de nem is az utolsó javaslat, amivel előálltak magánemberek. Ráadásul az öreg terve nem megoldás, csupán a nyomás mérséklése. Döntés ettől még az EU politikusain és a tagországain múlik. Bár nem hiszem, hogy létezne tökéletes módszer.
A kormány álláspontja a "nem kérünk belőle". Ez így jól hangzik, de nem megoldás. Probléma ettől még továbbra is fennáll. Részemről az EU egyik javaslatával értek egyet, hogy helyileg (Szerbia, Törökország) legyen kezelve a dolog.
Mert Soros szerint egy nemi, vallási és nemzeti identitás nélküli tömeget hatékonyabban lehet irányítani, mit egy hagyományos értékekkel rendelkező nemztet.
Soros Nyílt Társadalma egy utópia, ugyanolyan utópia mint a kommunizmus, csak egy kicsit csillogóbbra van festve, de a lényege, hogy nem a társadalom struktúráját kell at emberi természethez alakítani, hanem az emberi természetet a társadalmi struktúrához.
Volt már néhány ilyen próbálozás, de mindegyiknek hullahegyek lettek a végén...
"Es errol, vagy ugy altalaban valasztasokrol hogyan erdemes szavazni?
Talan nincs is jo valasz, de akkor ugy kerdezem, melyik a legjobb rossz?"
Erről csak a saját példámat tudom felhozni. Nem vagyok híve egy pártnak sem de szoktam szavazni. 2014 ben a baloldali összefogásra szavaztam mert elégedetlen voltam a kormányal.
A 2016 népszavazásnál azt állították hogy a kormány hazugsága az egész kvóta ügy ami reálisnak tűnt így elsem mentem , ezzel az egész üggyel egészen tavalyig így is voltam amíg kötelezetség szegési eljárást indítványozott az EU ez miatt a mai napig szégyellem magam hogy ennyire megvezettek.
A kormánnyal még most is elégedetlen vagyok de idén rájuk fogok voksolni, ugyan sokat hazudik és korrupt de legalább egy olyan ügyben ami gyökeresen kihathat az egész társadalomra igazat mondott és ebben szeretném támogatni
Gondolom, ugyanaz a krapek vagy, aki néhány sorral feljebb a magyarok kiirtásáról hadovált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!