Soros (elvileg) miért akar betelepíteni migránsokat?
Figyelt kérdés
Mi haszna lenne belőle? Mit mondanak? Most attól függetlenül hogy igaz e vagy elterelés az egész. A kérdésre válaszolj kérlek.
-a kérdést tévedésből az előbb egy túlpörgő kérdező Simicskára írta ki, gondoltam, ha már ez se megy neki segítek és kiírom helyette.
itt az eredeti:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__909..
2018. jan. 21. 15:22
1/6 anonim válasza:
Nem kara betelepíteni, de ami fontosabb: a migránsok nem akarnak idejönni!
2/6 anonim válasza:
Nem akar. Amúgy engem kell lepontozni, én vagyok a gaz libsi, az #1 egy másik 58%-os.
3/6 anonim válasza:
Mivel a magyar faj az atlantiszi mágusok leszármazottja, a zsidó háttérhatalam fel akarja higítani a tiszta, árja vérvonalat mindenféle félszerzettel, ezért kell őket ide betelepíteni.
4/6 anonim válasza:
Nem akar, csak számol vele, hogy jönnek. Mert ugye vannak nemzetközi egyezmények, amiket az EU minden országa aláírt, és civilizált ország be is tartja, amit vállalt.
5/6 anonim válasza:
Nem gondolnám, h ő csak úgy telepítgethet bárkit bárhova. Ez a migráns dolog egy nagy folyamat, és ő csak támogatja a bevándorlást,és segít nekik. A fidesz miatt úgy néz ki a dolog, mintha minden baj okozója Soros lenne, és ő állna az egész mögött, de nem, csak kell valaki akire rálehet kenni. Tehát nem ő okozta a lavinát, csak lapátolja hozzá a havat
6/6 anonim válasza:
Mert meg akarja semmisíteni a fehér Európát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!