Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt az a pont, amióta már...

Mi volt az a pont, amióta már egy felelős embernek "nem illik" fideszesnek lennie?

Figyelt kérdés
2010-ben még gondolom racionálisnak számított őket támogatni, hogy leváltsák az akkori bandát. Kb mikor, milyen intézkedésük következtében vesztették el ezt a státuszukat?

2018. jan. 20. 20:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

Nálam ez nem illik-nem illik kérdése, de akkor, amikor az Origón letiltották a kommentelést és elkezdték a karaktergyilkolást.Amikor elkezdődött a zaklatásos balhé Amerikában,azonnal rányúltak a témára és aki ellenzéki volt,azt hirtelen zaklatásos vádak érték többek között olyan hiteles emberektől,mint Baukó és Molnár.

Innentől eldöntöttem hogy mindegy kire,csak a Fideszre nem.Az a családban -3 szavazat rájuk.

2018. jan. 20. 21:42
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem az ÁSZ jelentések. Innentől már nagyon erős áldemokrácia szaga van a történetnek. (De mondhatjuk puha diktatúrának is, ha az kényelmesebb.)
2018. jan. 20. 21:43
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
Az origon a hackerek miatt tiltották le a kommentelést. (Az indexen meg sokkal korábban amúgy.) Amúgy meg tehetnek arról Havas áldozatai, hogy mondjuk nem Oscar díjas színésznők? Érdekes felfogás, hogy az áldozat hibája, hogy nem vitte elég sokra és akkor már bármit meg lehet vele tenni. Amúgy meg reklamálj a balos atv-nál, ők szedték le a képernyőről Havast.
2018. jan. 20. 21:52
 14/20 anonim ***** válasza:
15%
Ja, világos, nem az a baj, hogy Simicska nyilvánvalóan megpróbálta kijátszani a pártfinanszírozási törvényt, hanem hogy ezt feltárták. Hm...
2018. jan. 20. 21:53
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

Én meg tudom különböztetni, de a fideszes propaganda nem különböztette meg... Lásd Őcsényben mire vezetett a hisztéria.

2018. jan. 20. 22:47
 16/20 anonim ***** válasza:
82%

ma 21:52

"Az ember ártatlan, amíg be nem bizonyították a bűnösségét."

Hol van a megvádoltak ártatlansága?

Na ezért a -3 szavazat.

2018. jan. 20. 22:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Nincs pont. Ez nem úgy működik, hogy hétfő délig jó, délután már rossz.

És 2010-ben sem számított racionálisnak őket támogatni. De ezt a támogatók 2010-ben sem hitték el. Most se.

Orbán "első intézkedése" még 1989-ben történt, mikor kimondta (na persze virágnyelven), hogy abszolút hatalmat akar. De úgy tűnik, a nyelvtanulás akkor se, ma se fontos.

2018. jan. 21. 11:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a manyup einstand, azon belül is az a bizonyos zsarolás (kutya köteles vagy fizetni ezután is az államkasszába, de mi nem adunk viszont érte neked nyugdíjat ha nem adod a megtakarítást) dolog volt az ami után egy magára adó ember aki a tükörbe akart még nézni, kihátrált a Fidesz párt mögül. Megzsarolni ilyen aljas gazemberséggel egy nemzetet akinek a kormánya vagy vagy mi a túró, na ez a legalja. És ezt követően már mindent megengedtek magugnak persze, de szerintem ez volt az a bizonyos pont.
2018. jan. 21. 13:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést.

Egy részről mert ez nem "illik" és "nem illik" dolog szerintem. Vagy miért "illik" kérdése ez szerinted? Másrészről meg mi a "felelős" ebben a mondatban? Mit takar?

2018. jan. 21. 19:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Az átlagemberek nagyon egyszerűen szavaznak. Értsd: Ha több marad a kasszában, maradhat, ha kevesebb, váltanak.

A sok osztogatással, béremeléssel (AMI ugyan nem a kormány érdeme) nem fogtak mellé.

2018. jan. 23. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!