Mi volt az a pont, amióta már egy felelős embernek "nem illik" fideszesnek lennie?
Nálam ez nem illik-nem illik kérdése, de akkor, amikor az Origón letiltották a kommentelést és elkezdték a karaktergyilkolást.Amikor elkezdődött a zaklatásos balhé Amerikában,azonnal rányúltak a témára és aki ellenzéki volt,azt hirtelen zaklatásos vádak érték többek között olyan hiteles emberektől,mint Baukó és Molnár.
Innentől eldöntöttem hogy mindegy kire,csak a Fideszre nem.Az a családban -3 szavazat rájuk.
Én meg tudom különböztetni, de a fideszes propaganda nem különböztette meg... Lásd Őcsényben mire vezetett a hisztéria.
ma 21:52
"Az ember ártatlan, amíg be nem bizonyították a bűnösségét."
Hol van a megvádoltak ártatlansága?
Na ezért a -3 szavazat.
Nincs pont. Ez nem úgy működik, hogy hétfő délig jó, délután már rossz.
És 2010-ben sem számított racionálisnak őket támogatni. De ezt a támogatók 2010-ben sem hitték el. Most se.
Orbán "első intézkedése" még 1989-ben történt, mikor kimondta (na persze virágnyelven), hogy abszolút hatalmat akar. De úgy tűnik, a nyelvtanulás akkor se, ma se fontos.
Nem értem a kérdést.
Egy részről mert ez nem "illik" és "nem illik" dolog szerintem. Vagy miért "illik" kérdése ez szerinted? Másrészről meg mi a "felelős" ebben a mondatban? Mit takar?
Az átlagemberek nagyon egyszerűen szavaznak. Értsd: Ha több marad a kasszában, maradhat, ha kevesebb, váltanak.
A sok osztogatással, béremeléssel (AMI ugyan nem a kormány érdeme) nem fogtak mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!