Milyen médiauralomról beszél a baloldal, mikor kormányzásuk idején pontosan ugyanez volt?
Egészen a rendszerváltás óta 2010-ig a magyar köztévék állandóan a baloldal szekerét tolták, támogatták a balos politikát még akkor is, amikor emiatt ment - újra - teljesen csődbe az ország.
A nagyobb írott újságok szintén a baloldal kezében voltak a rendszerváltás óta, a legnagyobb internetes oldalak baloldaliak/liberálisak voltak.
Most a Fidesz kezében van néhány sajtó. Ezt nem fogadják el a baloldaliak.
Amikor ők csinálták ugyanezt, akkor nem hőbörögtek. Miért nem? Akkor miért nem szólalt fel a Gyurcsány, a Bangóné, a Gőgös a demokrácia érdekében?
Akkor miért nem számított, hogy birkákat toboroznak? Hogy Gyurcsány ígérgetéssel nyert választást?
Már kicsit hiányérzetem volt, hogy egész nap senkitől se hallottam a "BEZZEG AZ EMÚTNYÓCÉV" érvelést.
Hála neked ma sem szenvedtem hiányt ebből.
2#
Attól tartok nem érted az EMÚTNYÓCÉV érvelést.
Akik ezt szokták felhozni, azok az EMÚTNYÓCÉV alatt történt rossz dolgokat legitim oknak tekintik a most, a jelenben történő rossz dolgokra.
Példa az EMÚTNYÓCÉV érvelésre:
- Mi az már, hogy ez a Mészáros szarér-hugyér veszi a földeket?
- De bezzeg a sukorói telekcsere!
Vagy:
- A Kubatov-féle kopaszok bevetése a választási irodánál ismét elhozta a rákosi korszak vérszagú szelét.
- Bezzeg a 2006-os rendőr attack nem zavart, mi?
Aki az EMÚTNYÓCÉV érvelés lényege, hogy ahelyett, hogy érdemen reagálnál a mostani kormány által most elkövetett dolgokra, inkább úgy teszel, mintha a 8-10 éve történt dolgok jogossá tennék őket. Kicsit olyan ez, mint amikor egy gyerek leveri a vázát és amikor felelősségre vonják azt mondja, hogy "bezzeg a Pisti is leverte a poharat, az nem volt rossz?", magyarul a teljes EMÚTNYÓCÉV érvelés egy teljesen irracionális és infantilis módja az általad jogosnak vélt dolgok legitimálására.
Tyűha vannak bajok a fejekben úgy látom :D
A kérdésem - mint mutatja magától is - arra irányult, hogy a baloldal erősen skandálja azt, hogy szar minden, amit a Fidesz csinál. Akkor pont azokra váltsuk vissza őket, akik pontosan ugyanezt csinálták?
#1 #3.
Értem én, hogy frusztrált vagy, de a regényedet, ami ráadásul nem is a kérdéshez tartozik, légyszíves tartsd meg magadnak.
"8-10 éve történt dolgok jogossá tennék őket."
Senki nem állított ilyet, mint írtam, a kérdésem nem erre irányult. Tudsz a kérdésre is válaszolni?
"köztévék állandóan a baloldal szekerét tolták, támogatták a balos politikát még akkor is, amikor emiatt ment - újra - teljesen csődbe az ország. "
Történt-e hírhamisítás a közmédiánál, hogy még jobban tolják azt a szekeret?
Mennyivel jobb, hogy most még jobban kiürül az ország?
Bocs, de ez a kérdés pontosan annyira álnaív, mint hogy egy edző miért akkor toporzékol a pálya szélén, amikor az ő játékosát buktatják, és miért álldogál csendben, ha az ő játékosa szabálytalankodik...
Mindig az ordibál (és követel médiaegyensúlyt), aki épp elnyomva érzi magát. A Fidesz sem arányos médiaviszonyokat akart, hisz' mikor már utolérte a baloldalt, nem állt le, hanem tovább terjeszkedett (és terjeszkedik ma is). Ezt azért lássuk világosan! (Egy Fidesz szavazó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!