Ha ennyire menekültellenes a politikája Orbánnak akkor miért fogadott be 1000-nél is többet?
"A menekült és a migráns nem ugyanaz. Nem tudom, hogy ezzel mennyire vagy tisztában."
Érdekes eddig jobber oldalon nem nagyon hallottunk ilyen megkülönböztetésről, csak összemosásról inkább. Most hirtelen milyen fontos lett. Eddig csak azt hallottuk, hogy ide senki nem jöhet, plusz a magyar embereknek van joguk eldönteni, hogy kivel akarnak együtt élni. Nem tudom, ezzel mennyire vagy tisztában...nem volt túl rég!
"Érdekes eddig jobber oldalon nem nagyon hallottunk ilyen megkülönböztetésről, csak összemosásról inkább."
Én kérek elnézést, hogy nem sikerül beskatulyázni a jobboldaliakat az állítólag elfogadó baloldaliaknak :)
Igaza van, eddig minden egyes menekültes topikban azt kellett az orbán fanoknak magyarázni, hogy a menekült és a migri nem ugyanaz. Most hirtelen minden fityeszes tudja :DDDDDD
Most már lassan azt is megértitek, hogy ki az 20000 illető akit orbán ránkszabadított? :DDD
Ez az elvtelenség ami miatt imádom Orbánt!
A magyarázó droidok meg rögtön jönnek hogy hát ő nem is úgy, hanem így meg amúgy... és hogy fontos különbség van... meg hogy ő nem is idegenellenes csak így meg úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!