Ha Gyurcsány Ferenc menekültellenes lenne akkor újból övé lehetne a hatalom?
nem értem, hogy Gyurcsány miért "bukott"!!!
Azért kell őt gyűlölni, mert kimondta, hogy a politikai elit (nem csak az MSZP) hazudott reggel, délben meg este?
Orbán már 6 éve szemrebbenés nélkül, nyiltan hazudik nekünk, és őt még 2018-ban is megválasztanák!
Arról meg nem is beszélve, hogy már hónapok óta a migránsokról képes fröcsögni, uszít, gyűlöletet kelt, barátai folyamatosan sikkasztanak, nem arra a célra használják fel az Úniós forrást, amire kéne!
Szétverik Budapestet, egyik helytről a másikra költöznek, több alkalommal támogatja a Fidesz kormány a határontúliakat, mint MINKET!
Questor botrány, 3-as metró botrány, Orbán Ráhel Bahreini tárgyalása (holott Viktornak kellene az arabokkal konzultálnia, nem pedig a lányának és férjének, Tiborcznak), kopasz botrány (ahol mindenütt ott teremnek azok a marhák), erőszak!
Ez kellett az országnak, nem a demokrácia!
Mert amiben élünk, az már diktatúra!!!
Miért?
Ki tudja, hogy lehallgatnak-e minket, a kormány mindent erőszakkal akar elérni, ami sikerül is, a nap 24 órájában az állami médiában csak 1 dologról képesek dumálni, amiről nem is kell szót ejtenem!
Figyelemelterelés, média agymosás!!!
"Magyarország, én így szeretlek!"
"em értem, hogy Gyurcsány miért "bukott"!!!
Azért kell őt gyűlölni, mert kimondta, hogy a politikai elit (nem csak az MSZP) hazudott reggel, délben meg este? "
Azért mert szarul kormányozta az országot, azért bukott, ő legalább vállalta, ez tény.
Miért?
Viktor nem kormányoz sz***rul?
És hogy kormányzott rosszul Gyurcsány, mi a "tény"?
"Viktor nem kormányoz sz***rul? "
De, de ez hol függ össze a kérdéssel? Azt nem igazán értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!