Hogyan lehet, hogy a környezetemben egy fideszes sincs, mégis nekik a legnagyobb a támogatottságuk?
Attól, hogy a te baráti körödben nincs Fidesz párti, az nem azt jelenti, hogy a te környékeden egy sincs, csak nem tudsz róla.
Hogy pontosan mekkora a támogatottságuk, azt nem tudom, de az biztos, hogy azért tűnik nagynak, mert a Fidesz párti emberek elmentek szavazni, a "többi-pártiak" nagy része viszont nem vették "eddig sem" a fáradságot a voksuk leadására, sajnos.
Ha a szavazóképes lakosság harmada-fele megy el szavazni, akkor ne csodálkozzunk a félremagyarázható adatokon.
Ha a lakosság venné a fáradságot a szavazásra áprilisban, akkor biztos, hogy pontosabb képet kapnánk az aktuális pártonkénti támogatottságról..
2014-ben a lakosság 61 százaléka szavazott, ami kicsit több mint a fele harmada. A többieknek négy évig tudomásul kell venni a döntést.
Nem túl bonyolult dolog ez, de egyszerűbb sopánkodni és mást hibáztatni.
4. válaszoló:
Jogos, pontosítok:
"Ha a szavazóképes, nem fidesz párti lakosság harmada-fele megy el szavazni".... eredeti gondolatom ez volt.
Az én környezetem meg tele van velük. Na?
Attól, hogy te nem ismersz egyet sem, még vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!