Fideszre vagy a DK-ra szavazzak?
Mindenképpen olyan pártra akarok szavazni amiben az elnök rendet tud tartani. Bár egyedül vagyok az országban de a Viktort és a Ferit is bírom. Szerintem jól kiegészítik egymást. Azt is szeretném hogy a Gyircsánynak meglegyen a megérdemelt frakciója és azt is hogy a fidesznek pedig a 2/3 legyen meg.
Kire szavazzak?
A KDNP-re. Énis arra fogok gyermekem. Soha ennyi támogatást kormánytól még nem kaptunk.
Isten áldjon !
DK.
Szabad kérdeznem, hogy mi annyira jó a fideszben, vagy miért szeretnéd a 2/3-ukat? Én bármerre nézek, csak folymaatosan azt hallom és látom ahogy talicskázzák ki a pénzt az országból és a fontosabb dolgokra meg nem marad, elvonják a meglévő keretet is.
#4,6
Tehát csak az menjen el szavazni aki az mszpre, jobbikra vagy a mini pártokra akar szavazni...értem.
Amúgy lehet utálni az Orbánt és a Gyurcsányt de akkor is ők a legjobbak:) Rajtuk kívül mindenki balfék.
Kérdező... Te most trollkodsz?
Ha komolyan írsz, tőled meg kellene vonni a szavazati jogot.
Hogy trollkodom?
Kérlek beszélgess el egy politológussal. Engem fog igazolni, hogy ők a legtehetségesebb politikusok.
Gyurcsányra sosem szavaztam(2010-14ben a fideszre szavaztam) de csodálom hogy még a politikában van a botrányai után is. Orbán pedig 2x szerzett 2/3-ot. És mindketten rendet tartanak a pártjukba amit a többi pártelnök nem tud.
Orbán jó vezető és Gyurcsány jelenti az ellenzéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!