Ha az ellenzék győzne a választásokon, lebontanák a kerítést?
Mindig is azt monták, hogy szükségtelen.
Meg Sorosnak se tetszik.
#20 "Meg ha Genfi egyezményből fakadó kötelezettség, akkor minek konzultálunk? "
Azért, mert Brüsszel a genfi egyezménytől függetlenül szeretne milliókat bevándoroltatni Európába, hogy a demográfiai meg a gazdasági problémáit megoldja, és ezt rá akarja erőltetni mindenkire.
#19 "Ugyanúgy 1300 menekültnél nekünk kellett volna elbírálni, hogy jogosult-e a politikai menekült státuszra."
Van valahol valami link ami ezt tisztázná?
Mert nekem jobban rémlenek a büntesésekkel való fenyegetőzések, ha nem fogadjuk el a kötelező, állandó, felső kvótát, amiben nem az ELBÍRÁLÁS az elvárás, hanem a BEFOGADÁS.
Legalábbis például az angol Telegraph is így számolt be róla:
European Union divisions over migration were brutally laid bare today after the EU’s top court ruled that member states would be forced to accept thousands of asylum seekers under a compulsory quota system.
Azaz KÉNYSZERÍTENI fogják a tagállamokat hogy befogadjanak embereket a KÖTELEZŐ kvótarendszer szerint...
(azért választottam külföldi forrást, hogy ne lehessen azzal vádolni, hogy Orbán utasítja...)
"hogy a demográfiai meg a gazdasági problémáit megoldja, és ezt rá akarja erőltetni mindenkire."
Nem akarja, de mindegy is már, mert a kedvenceid már beengedték őket.
Kérdező, úgy átvertek Téged, hogy az már nekem fáj...komolyan! Te meg még nem is látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!