Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a tegnapi...

Mi a véleményed a tegnapi Trianoni Szentmisén, a mazsihisz vezetője által elhangzottakhoz?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. jún. 5. 06:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

[link]

Nem beszélve arról, hogy mindkét világyháborút pont a kipás nagytőkének köszönhetjük, és ezáltal Trianont is.

2010. jún. 5. 08:45
 12/18 anonim ***** válasza:
18%

A két világháborút a zsidóknak köszönhetjük???

Nem csalódtam bennetek ismét. Hozzátok a formát, de ezért olvasom ezt az oldalt. A szerkesztők helyében küldenék neked egy nácisposztert ajándékba, megköszönve hogy vonzod a zinternetezőket erre a zoldalra.

2010. jún. 5. 09:21
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

Hülyeség volt Holokausztoznia Trianon napján.

Meg van a Holokausztnak is a maga napja.

Nekem személy szerint Trianon sokkal jobban fáj, mint a Holokauszt.

2010. jún. 5. 09:34
 14/18 anonim ***** válasza:
15%
Eléggé perverz vagy, kedve Kérdező...
2010. jún. 5. 09:50
 15/18 anonim ***** válasza:

09.21:na mit gondolsz a szegény képeslapfestőt ki szponzorálta,hogy hatalomta jusson?

Netán a zulu iparmágnások?Esetleg a navahók?De lehet hogy a hutuk voltak...

Semmi gond!Akkor ugye a legközelebbi holokauszt megemlékezésen(ami gondolom a jövő héten lesz)nyugodtan trianonozhatunk.És vihetjük az árpád-sávos zászlót is ugye?

2010. jún. 5. 14:28
 16/18 A kérdező kommentje:

[link]

Magyaroknak is megvan maga holocaustja, ráadásul brutálisabb, mint a zsidóké.

2010. jún. 5. 17:06
 17/18 anonim ***** válasza:
8%
Nem értem mi bajod trianon szörnyű de a holokauszt is az és mindkettöről meg kell emlékezni hogy ne ismétlödgyön meg.
2010. jún. 5. 20:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Az 1. vh veszteségeit a zsidóknak köszönhetjük, kedves 9:21-es. http://www.youtube.com/watch#!v=qHl6p0xR_kE&feature=related

Hallgasd meg minde a 4 részét és rájöhetsz.

A holokausztról nekünk miért kell mindig megemlékezni? Nem a mi bajunk. Emlékezzenek meg róla Izraelben, meg ahol akarnak. Nem a mi problémánk, és egyébként is ha azt mondjátok ne rágódjunk a múlton, akkor ti miért rágódtok újra meg újra a holokauszton? és Trianont miért érdemeltük meg, te hazaáruló fattyú (nem tudom melyik válaszoló írta). Takarodj bizony a jó k. anyádba, ha ilyeneket mondasz, húzz ebből az országból, menjél Szlovákiába vagy Romániába, az való neked, te barom.

2010. jún. 6. 08:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!