Melyik pártra szavazol listán és egyéniben? Vagy egyéniben inkább függetlent támogatsz?
11:
Képzeld el, hogy önmagában se a Fidesznek, se a Jobbiknak, se a baloldalnak nem lenne a Parlamentben elég képviselője, hogy kormányt alakíthassanak. Na erről van szó, nem arról, hogy a baloldal alakítson kormányt magában. (+Azok a pártok ugyanúgy nem tudnak megegyezni egymással, mint a Jobbikkal sem.)
13
Ha a Jobbik visszalépne 60-80 körzetben a baloldal javára, ott a még úgy is veszítene a körzetek felében a Fidesz ellen.
Ha a baloldal visszalépne 20-30 körzetben a Jobbik javára, ott még úgy is veszítene a körzetek felében a Jobbik.
Az hogy az egész ellenzék összefog az egyéni körzetekben, nem jelentené a Fidesz totális megsemmisülését. Az egyéni körzetek kb felében így is a Fidesz nyerne.
Ennek a vége pedig az lenne, hogy sem a Fidesznek, sem a Jobbiknak, sem a balos ellenzéknek nem lenne meg önmagában a többség kormányalakításhoz
14-es. Véleményem szerint a körzetek 60-70%-át akkor is elviszi a Fidesz, ha a teljes ellenzék összeborul, de nem kizárt a 90% sem.
Én amúgy a Fideszre fogok szavazni listán is meg egyéniben is. Csak azért írom le, mert ilyen még nem volt. :)
17:
2014-ben a körzetek durván felében a Fideszes jelölt 50% alatti eredménnyel nyert.
Engem meg lehet dobálni kővel, mert még sosem mentem választani.
Viszont most elszántam magam, elmegyek, mindkét esetben jobbik.
Az én életem nem befolyásolja sem a migráns helyzet, sem a Soros Gyuri. Mást nem is tudok a fidesz programjáról ... biztos tájékozatlan vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!