Mért gondoják sokan hogy a nyugdíjasok könyen befolyásolhatók?
Attól, hogy fenntartod, még nem lesz igazad :D
Rávilágítottam, hogy videók alapján nem lehet több millió embert megítélni.
Saját magadból csinálsz hülyét, ha ezt nem bírod megérteni :D
Egyre jobb :D
Kérdezzek meg pár nyugdíjast a környezetemben :D
Az alacsony nyugdíj egyáltalán nem garancia a sikerre, sőt, épp az, hogy ellene szavaznak, hiszen kicsi a nyugdíj :D
Leírtam.
Nincs semmi bizonyítékod, hogy a nyugdíjasok a csirkefarhát miatt szavaznának a Fideszre.
Ennyi.
A nyugdíjasok 26%-a Fidesz szavazó, MSZP+DK 32%-ot kap.
Most akkor nem sikerült megvezetni őket vagy mi van?
Egyetemet, főiskolát végzettek között a Fideszt 29% választja. Most akkor azok akik a jó végzettségüknek hála jobban keresnek azokat nagyobb arányban sikerült megvenni aprópénzen?
A nyugdíjasok rosszabbul élnek?
124 ezer az átlagnyugdíj, az átlag munkabér meg 200 ezer CSAK még mondjuk van 2 millió gyerek. Gondolom ezek nagy részét nem nyugdíjasok szülték és nevelik. Szóval egy átlagos "fiatal" családban 2 szülő + 1 gyerek, mindenkire jut 133 ezer, ami nem sokkal több mint a 124 ezer, sőt ha esetleg figyelembe veszed, hogy nyugdíjasok nincsenek helyhez kötve(nyugodtan kiköltözhetnek Tahitótröcsögére kertészkedni), 40 év munka után jó esetben saját lakásban élnek és nem albérletben akkor nem tudom mennyire állja meg a helyét az a megállapítás, hogy rosszabbul élnek mint az átlag így jobban befolyásolhatóak lennének 10 ezer forintos ajándékutalványokkal.
Egy kérdés, miért kellene sajnálnom a nagycsaládost?!
Mert nem ismeri az óvszert?!
Nem szeretek tévét nézni, mert állandóan ez folyik belőle, hogy a nagycsaládosnak gyűjteni kell, meg sajnálni kell!
Nyugdíjas meg már lehúzta a maga kis 40 évét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!