Mért gondoják sokan hogy a nyugdíjasok könyen befolyásolhatók?
Nehéz sorsú nagycsaládos? Akkor minek lett nagycsaládos? Nem a sorsa szegény hanem gondolkodás nélkül halomba szüli a gyereket. Nem kell 6 gyereket vállalni ha egyre sincs pénz és akkor nem lesz nehéz senkinek a sorsa.A nyugdíjasok (elég sokan) végigdolgozták az életüket, nekik nem választás kérdése, hogy nyugdíjas lesz-e vagy sem. Óriási különbség van a kettő között.
Jelenleg nem élek rosszul viszont nincs gyerekem. Nyilván nem fogok szülni hármat, hogy én is meg ők is elkezdjünk nyomorogni. Nincs értelme. Persze lehet vele menni koldulni a tévébe és jajgatni, hogy jön a gyámügy és viszi a sokadik gyereket mert nem fér el egy kisszobában 6 fő (ki hitte volna), csináljon valaki valamit, oldja már meg valaki.... Ennyire hülye sose lennék.
Balos szemmel: Befolyásolható, buta kisnyugdíjas szavazatát megveszik pár ezer forintért a szemét populisták.
Jobbos szemmel: Végre a kisnyugdíjas is meg tudja venni a szalámit reggelire, mert végre nem zsigerelik ki.
A budai balos soha nem fogja megérteni, mi a különbség. Nem élte azt át a balos kormányok alatt, amit mi. Fogalma sincs, milyen amikor rettegsz a következő gázáremeléstől, mert már a minden másnapi parizerre se futja, gyümölcsről meg nem is álmodsz. De a kisnyugdíjas buta, befolyásolható.....
Neeem!!!! Csak van benne túlélési ösztön drágáim!!!!!
Mert megszakadt a józan ítélőképességük.
Múltkor kértem arról valami igazolást, hogy miért fideszesezik a nyugdíjasokat.
A válasz az vt, hogy mert sok a nyugdíjas a rendezvényeken, amit tart a Fidesz.
Szerinted?
Könnyű megvenni őket kilóra las 2002.
A mai nyugdíjas magával törödik. Az sem érdekelte hogy a 13havi nyugdijjal eladositották az orszagot.
az ingyen utazásról egészségügyről egyéb kedvezményekről nem is beszélve.
A nyugdíjasok között a legkisebb a szegénység ma Magyarorszagon.
OFF:nem tudom,az 1-est miért pontoztátok le. Szerintem teljesen igaza van.
ON:Nem sokan gondolják,hanem sokan tudják. Ez tapasztalati tényekből leszűrhető:pl. Orbánék kiosztják nekik az Erzsébet-utalványokat,cserébe elég sok nyugdíjas a FideSS-re fog szavazni. Elég ha megnézel pár interjút,amiben az utalványról beszélnek a nyugdíjasok,vagy azt a videót,ahol Orbán elment egy idős nénihez. Nyilván O. V. és bandája is azok közé tartozik,akik tisztában vannak ezzel a helyzettel,azért csinálják ezt az utalványos szavazatvásárlást. Egyébként nyilván azért tudják megtenni,azért befolyásolhatóak egy ilyen utalvánnyal a nyugdíjasok,mert kevés a nyugdíjuk,nehéz belőle megélni.
Nyilván kiszolgáltatott egy nagycsalád is,de itt visszatérnék ahhoz,amit az első mondott,teljesen igaza van a témában.
Az a baj, hogy bár két csirkefarhát az áruk, valahogy mégse sikerül őket meggyőzni az ellenzéknek.
Talán, mert nem 2 vagy 3 csirkefarhát az áruk? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!