Emberjogi aktivisták mit lépnek fel a fasiszta Román miniszterelnökkel szemben aki felakarja akasztani a magyarokat?
Nem arról van szó, hogy nem mondott semmit, egyszerűen arról van szó, hogy nem akarja felakasztani a magyarokat.
Valami ilyesmit mondott:
"ha a székelyföldi intézményekre kiteszik a székely zászlót, akkor azok is lógni fognak akik kitették azt. A székelyek autonómiájáról szó sem lehet."
Nyilvánvalóan ez sem túlzottan egy "odavaló" mondás volt Tudose részéről, de azért a kérdésed erős kisarkítás.
Hogy-hogyan lépnek fel?
Ugyanúgy, ahogy más kisebbségek jogai ellen. Majd elmondják, hogy "csúnya rossz Tudose" meg "ezt nem kellett volna", ahogy mondjuk én is elmondom, de más nem nagyon tehetnek, ahogy más kisebbségek mellett sem nagyon tudnak érdemileg fellépnek Kelet-Európában az emberjogi aktivisták. Még inkább az Orbán kormány óta, mióta sokkal inkább az aktivisták a céltáblák...
már várom a címszalagot a 444 en a civil szervezetek közösen tüntettetek és együttérzésüket kifejezve vonultak fel
a szervezete alakja nyilatkozott "én is magyar vagyok akasszatok fel"
na jó ez egy párhuzamos világban lehet maksz
vagy a német kancellár magyar zászlót tett ki facebook oldalára kifejezve együttérzését a magyarokkal és biztosítva őket hogy megvédik őket
na XD abbahagyom mert fantasy szaga van a dolognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!