Tudom hogy régi a téma, de tetszett neked az öszödi beszéd?
Most néztem meg a videót és ilyenkor büszke vagyok arra hogy magyar vagyok:)
http://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE
tegnap 22:49
Valóban, 100 százalékos párhuzam, Kósa és Szijjártó is bevallotta, hogy bár már évek óta kormányon vannak, elrontották és nem csináltak semmit másfél évig.
Tényleg léteznek ennyire agymosott emberek, mint te, vagy csak viccelsz?
"Valóban, 100 százalékos párhuzam, Kósa és Szijjártó is bevallotta, hogy bár már évek óta kormányon vannak, elrontották és nem csináltak semmit másfél évig."
Nem, ők azt vallották be, hogy amit éveken keresztül egészen az elmúlt napokig harsogtak (és aminek a 2/3-os támogatottságukat is köszönhetik) hazugság volt. A kormány még szinte meg sem alakult, máris illegitimmé vált. Ezek után mennyire lesz hiteles bármilyen döntésük?
tegnap 11:08
Mit is harsogtak?
Egészen mostanáig a baloldal azt állította, hogy a Fidesz azért elfogadhatatlan, mert nincs programja, nincsenek konkrét elképzelései. Ezek szerint mégiscsak van? Mégiscsak "harsogtak" valamit? Na halljuk, mi volt az?
Amúgy tudod, mit jelent az az "illegitim"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!