Tudom hogy régi a téma, de tetszett neked az öszödi beszéd?
Most néztem meg a videót és ilyenkor büszke vagyok arra hogy magyar vagyok:)
http://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE
Igen, tetszett, mert értettem a lényegét.
Egyébként a napokban hallhattuk az Orbán-kormány öszödi beszédét, Kósától és Szijjártótól. Remélem, az is tetszik nektek.
Olyan szempontból tetszett, hogy egy kemény elhatározást mutatott arra, hogy az országot 4 évig irányító miniszterelnök komolyan gondolja azt, hogy a szavazatvesztések ellenére is megcsinálják végre azokat a dolgokat, amiket már régóta meg kellett volna csinálni - nem egy nyilvános ígérgetés volt a tömegnek szavazatokért, hanem egy színfalak mögötti beszéd, ahol kőkeményen ki lett mondva, hogy fiúk, ezeket a dolgokat végig kell csinálni.
És tetszett a hév, amivel mondta, mert azt mutatta, hogy komolyan is gondolja.
Aztán később kiderült a továbbiakban, hogy ezzel a komolyan gondolással kb. egyedül volt az egész teremben, és hiába is próbálta meg, az egészből nem lett semmi.
Igaziból az elmúlt 4 ciklusból 3nak megvolt a maga "öszödi beszéde"
1., 98-ban a 'más a kampány és más a kormányzás'
2., Fletónak az orginal öszödi beszéde
3., a legújabbat most csinálja a Kósa-Varga páros
Mindenki válogathat ízlése szerint, neki melyik a legszimpatikusabb.
Az egyedüli, akinek nem volt ilyen választás megnyerése utáni Pál-fordulása, az Megyó volt - az egyetlen miniszterelnökünk, aki be is tartotta a választási ígéreteit, bele is rokkan az ország.
"Igen, tetszett, mert értettem a lényegét. "
igen értetted?
hogy elkurtul
nagy szerű
akkor többet nem is kel rájuk szavazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!