Ha igaz akkor ez nagyon gáz. Minden média elfideszesedik. Az egyetlen remény már csak itt a gyakori lesz. Itt legalább mindenre jó és releváns s főleg korrekt válaszokat kapunk.
2018. jan. 10. 14:54
2/9 anonim válasza:
Nem lepődnék meg. Az ATV Németh Sándor érdekeltsége. ő pedig Fideszes.
2018. jan. 10. 15:20
3/9 anonim válasza:
#2: Németh nem fideszes. Ő oda törleszkedik, ahonnan a legtöbbre szamíthat. Mivel ez most a Fidesz, hát most épp "fideszes".
2018. jan. 10. 15:45
4/9 anonim válasza:
Állítólag. Mondjuk én sose tartottam hitelesnek, miegymásnak, meg nem is néztem.
Az egész sztori meg arról szól, hogy van az pénz....
2018. jan. 10. 18:29
5/9 anonim válasza:
" Az egyetlen remény már csak itt a gyakori lesz. Itt legalább mindenre jó és releváns s főleg korrekt válaszokat kapunk."
Max. a ballik huhogó elvtársaidnak. :P
Mert erre a szemétgyűjtő témakörre egyáltalán nem jellemző ugyanúgy a jelzőid egyike sem.
2018. jan. 10. 20:54
6/9 anonim válasza:
Igaz hát. Totál egyértelmű. Ez a hitgyülis pacák egy hatalmas féreg. Akinek volt közeli tapasztalat a szektájával, az tudja, hogy mi mindenre képesek. Egyáltalán nem meglepő, hogy a hatalomhoz és a pénzhez dörgölődzik.
2018. jan. 10. 21:20
7/9 anonim válasza:
A hitgyüli csak nyalizik a hatalomnak, őket nem érdekli, hogy Fideszesek, ha egyszer onnan dől a pénz. Majd ha elmúlik egyszer a Fidesz varázsa majd ezek nyalni fognak másnak.
2018. jan. 10. 21:51
8/9 A kérdező kommentje:
Mesélnél (akár nyíltan akár privátban)?
Nekem magával a hitgyülivel nem volt sose dolgom, legfeljebb hitgyülis tagokkal (azok normálisnak tűntek).
2018. jan. 10. 21:57
9/9 anonim válasza:
Ritkán nézem az ATV-t. Nem hinném hogy fideszesedik. Marad a maszopos vagy melyik. Hallomásból " tudom ".
De mintha a Hit gyülis közvetítést ők adnák le, jól tudom?
Sok emberke a mindenkori hatalmon lévőknek nyal...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!