Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik nézték TV-t! Ez a cikk...

Akik nézték TV-t! Ez a cikk igaz miszerint az ATV elfideszesedik?

Figyelt kérdés

Én egyáltalán nem nézek TV-t, (elég időt töltök az internet előtt) ezért elképzelésem sincs.

[link]

2018. jan. 10. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Ha igaz akkor ez nagyon gáz. Minden média elfideszesedik. Az egyetlen remény már csak itt a gyakori lesz. Itt legalább mindenre jó és releváns s főleg korrekt válaszokat kapunk.
2018. jan. 10. 14:54
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem lepődnék meg. Az ATV Németh Sándor érdekeltsége. ő pedig Fideszes.
2018. jan. 10. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
#2: Németh nem fideszes. Ő oda törleszkedik, ahonnan a legtöbbre szamíthat. Mivel ez most a Fidesz, hát most épp "fideszes".
2018. jan. 10. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Állítólag. Mondjuk én sose tartottam hitelesnek, miegymásnak, meg nem is néztem.

Az egész sztori meg arról szól, hogy van az pénz....

2018. jan. 10. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
41%

" Az egyetlen remény már csak itt a gyakori lesz. Itt legalább mindenre jó és releváns s főleg korrekt válaszokat kapunk."

Max. a ballik huhogó elvtársaidnak. :P

Mert erre a szemétgyűjtő témakörre egyáltalán nem jellemző ugyanúgy a jelzőid egyike sem.

2018. jan. 10. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Igaz hát. Totál egyértelmű. Ez a hitgyülis pacák egy hatalmas féreg. Akinek volt közeli tapasztalat a szektájával, az tudja, hogy mi mindenre képesek. Egyáltalán nem meglepő, hogy a hatalomhoz és a pénzhez dörgölődzik.
2018. jan. 10. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
A hitgyüli csak nyalizik a hatalomnak, őket nem érdekli, hogy Fideszesek, ha egyszer onnan dől a pénz. Majd ha elmúlik egyszer a Fidesz varázsa majd ezek nyalni fognak másnak.
2018. jan. 10. 21:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Mesélnél (akár nyíltan akár privátban)?

Nekem magával a hitgyülivel nem volt sose dolgom, legfeljebb hitgyülis tagokkal (azok normálisnak tűntek).

2018. jan. 10. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Ritkán nézem az ATV-t. Nem hinném hogy fideszesedik. Marad a maszopos vagy melyik. Hallomásból " tudom ".

De mintha a Hit gyülis közvetítést ők adnák le, jól tudom?

Sok emberke a mindenkori hatalmon lévőknek nyal...

2018. jan. 11. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!