Ha ismét Orbán lesz a miniszer akkor szerintetek fog valamit tenni azért, hogy 2020-ban hazánk legalább minimális területeket kapjon vissza?
"A határon túli magyarok szerintem nem szeretnének egy keleti diktatúrában élni."
Most is olyanban élnek, okoska!
"A határon túli magyarok szerintem nem szeretnének egy keleti diktatúrában élni."
A szomszédos országokban ugyanúgy diktatúra van, mellesleg szerintem szívesebben élnek olyan országban, ahol a miniszterelnök nem akarja őket zászlórúdra tűzni.
"Nem csak Romániában vannak magyarok."
Nem mondod, okoska? :P
Mondjuk példa gyanánt ott van az ugyanolyan rossz ukrajna, meg a talán kevésbé rosszabb szlovák, szerb. (De ott sem annyira húdejó.)
Azt hiszem felsültél elég szépen.
Nem a területeket szerzi vissza, hanem az embereket....
Már kaptak állampolgárságot, választójogot és egyre több szállal kötődnek Magyarországhoz.
Ez addig folytatódik, amíg az autinómiát már nem lehet megtagadni..
Utána meg döntsenek az emberek.
De először Magyarországnak kell gazdaságilag megerősödnie... Ami azért szépen alakul.
"De először Magyarországnak kell gazdaságilag megerősödnie... Ami azért szépen alakul."
Lol. Hát szépen alakul tényleg.. Mészárosnak és társainak mindenképpen, de ez aligha igaz a magyarok többségére. Amúgy kik vagytok ti, hogy dönteni akartok más emberek sorsa felett? Ha ők nem akarnak ebbe a szemétdombba átkerülni, ahhoz nektek semmi közötök. Úszkáljatok csak a szemétdombjaitokban, mi nem kérünk belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!