Most megint mit parádéznak ezen, hogy valakik migránsnak néztek egy csoportot?
Mi történt az elmúlt két évben?
Több tízezer migráns úgy jött be a határon, csörtetett végig az országon, hogy totál jogtalan és önkényes volt az egész, magasról leszarva és sárba tiporva a magyar jogszabályokat.
Aki esetleg nem tudná, a tiltott határátlépés bűncselekmény, ugyan úgy, mint a lopás vagy emberölés.
Nagyon M1-et se kellett nézni, hogy tudja az ember mi folyik körülöttünk.
Rendőr ismerőkkel beszélve meg az is megerősítésre került, hogy mikor felhívják a lakosság figyelmét, hogy xy bűncselekmények elkövetése vagy xy bűnözők felbukkanása várható, akkor hajlamosabbak az emberek hamarabb betelefonálni, mert úgy vannak vele, hogy inkább előzzük meg a bajt és max kiderül, hogy bakiztunk, mint fordítva.
Tehát mondhatjuk, hogy tök természetes, hogy előfordult pár alkalommal.
Szal, most akkor miért is csinálnak ilyen nagy ügyet belőle?
Te is nagyon jól tudod, hogy alapvetően nem a Fidesz miatt van, hanem azért, mert a magyarok nagy része beszűkült, gumicsizmás, maradi, suttyó paraszt. A Fidesz csak erre épül rá, ők a magyarok álompártja, akik megadják nekik mindazt, amire mindig is vágytak.
Aki normális ebben az országban, annak mondhat akármit a Fidesz, nem fog rá hatni, ahogy rád sem és rám sem.
Tudom, hogy nehéz szembenézni a saját néped ilyen szintű retardáltságával, mert nekem is az volt. Próbálod elhitetni magaddal, hogy ez nem igaz, mert nem akarod elhinni. De ha elhinnéd, akkor közelebb járnál az igazsághoz.
Ez történik akkor, amikor Göbbels szelleme besegít a Nyuggerisztán propagandaminisztériumában és olyan szinten fanatizálja a roppant intelligens és szkeptikus gondolkodású népet, hogy azok minden Győzike árnyalatú külföldi emberre azt hiszik, hogy Bin Laden maga tért vissza a pokolból, hogy személyesen robbantsa fel a világ námbör ván országát.
Ha az M1 holnap azt mondaná, hogy "srácok, csak vicceltünk, a migránsok igazából tök jó arcok", akkor szerdára már meg is lenne szervezve a Béke Menet, amin a párthű mamikák "Mohamed vagy Mátyás mindegy, szeresd mindet" feliratú táblákkal vonulnának az Andrássyn és terjesztenék az elfogadást és a szeretetet. Ez történik akkor, amikor a politikailag legaktívabb demográfiai csoport egyetlen tájékozódási platformja 1, azaz egy darab tévécsatorna.
Most pedig megyek és teljesítem a mesterem, Darth Soros tervét és elárasztalak titeket migrácsokkal.
" a tiltott határátlépés bűncselekmény"
Nyilván emiatt a határőrség az ilyeneket azonnal elkapja szóval semmi keresnivalója embertömegeknek az ország közepén. Ha oda kerültek valamelyik hivatalos szerv mulasztott és meg kell őket ezért büntetni.
1.Milyen az az egyszerű turista?
2.Értem, tehát szerinted a Fidesz tehet erről, annak meg semmi köze sincs hozzá, hogy mi történt itt az elmúlt két évben:D
Értem.
Tehát ha valahol elszaporodnak a betörések, erre felhívják a lakosság figyelmét és ha emiatt több fals bejelentés érkezik, akkor erről a rendőrök tehetnek, nyilván a történt betöréseknek semmi köze hozzá:D
A te hülyeséged akkor állná meg a helyét, ha semmilyen bevándorlás nem lett volna és úgy adja be a Fidesz.
De mivel volt, így teljesen egyértelmű.
Rendőr ismerősök is megmondják, valszeg jobban értenek hozzá, mint te.
Nekem erről a Szlovák külügyminiszter mondata jut eszembe.
Nem minden muzulmán terrorista, viszont minden terrorista muzulmán
"Nyilván emiatt a határőrség az ilyeneket azonnal elkapja szóval semmi keresnivalója embertömegeknek az ország közepén. Ha oda kerültek valamelyik hivatalos szerv mulasztott és meg kell őket ezért büntetni."
Látom te is nagy szakértő vagy:D
A legjobb, hogy 100%-on áll egy ekkora marhaság:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!